Aww App: onafhankelijke digibord software

De meeste digiborden maken gebruik van software. Zoals je kunt lezen op de pagina over digiborden.

Een nadeel van de digibord gerelateerde software is, dat als iemand van buitenaf met zijn computer of laptop gebruik wil maken van het digibord, dit niet mogelijk is. Iemand kan de beamer wel gebruiken door zijn of haar scherm te projecteren, maar schrijven met een digibordpen of iets dergelijks is niet mogelijk.

aww appDe AWW App biedt bij dit ongemak een leuke oplossing. Zoals de naam al verklapt is deze applicatie te gebruiken via je tablet of telefoon maar ook gewoon via de computer. Heel eerlijk gezegd is de AWW App niet echt een app, omdat deze niet als app te downloaden is.

Maar je kunt via een internetverbinding de app opstarten via elke willekeurige browser en zodoende toch gebruik maken van de mogelijkheden van het digibord.

Je gebruikt je tablet, telefoon of laptop als een digibord. Of je koppelt één van deze aan een beamer en projecteert het zo direct op het scherm van het digibord in een klas of kantoorruimte.

Wat erg handig is aan deze app, is dat je je lessen, tekeningen en dergelijke kunt opslaan en ook meteen kunt delen met anderen via de sociale media.

De site is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

Hieronder heb ik een link geplaatst waar je deze site kunt vinden. //

Vond je bericht nuttig, plaats dan een tweet of een like, daar help je mij en anderen weer mee. 😉

Alvast bedankt daarvoor!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.