Doen durven of de waarheid opdrachten?

Doen durven of de waarheid opdrachten?

Geef iemand een ritje op de rug. Knipper niet een minuut lang. Ren drie keer rond de buitenkant van het gebouw. Ga naar buiten en schreeuw “ik hou van poep” tegen de eerste persoon die je ziet. Leg je been achter je hoofd. Eet een lepel hete saus. Knuffel een boom gedurende 20 seconden.

Doen durven of de waarheid Dirty?

Stuur een naakte selfie naar je partner. Doe een striptease. Kus je geliefde in de nek. Lik de tepels van je partner. Bestel een seksspeeltje online. Doe de kleding van je partner uit met een hand. Masseer je partner.

Waar was de Mol tijdens de opdracht heftig?

De kandidaten komen aan bij de containerterminal van Durrës, de belangrijkste havenstad van Albanië. Op het speelveld staan 18 containers, met daarop een combinatie van namen die alleen vanaf de grond te lezen zijn. Ze splitsen zich op in twee teams.

Hoe maak je levend ganzenbord?

Ga drie plaatsen terug. Sla een beurt over. Je zit in de put: je mag pas verder wanneer je 6 gooit. Ga terug naar de gevangenis en blijf daar 2 beurten zitten. Je mag nog een keer gooien. Je mag iedere speler een snoepje geven. Ezeltje prik. Ringwerpen.

Welke spellen kan je zelf maken?

Atomium zelf bouwen. Ballonrace spel . Ballonwagen die zelf rijd. Balvang spel maken . Balvangspel lege flacon. Basketbalnet zelf knopen. Bliklopen zoals vroeger. Bromtol.

Hoe entertain je iemand?

Spreek luid en duidelijk. Maak oogcontact als je aan het praten bent. Straal zelfvertrouwen uit door trots rechtop te staan, en niet met je handen te friemelen. Wees respectvol naar mensen toe, zodat ze naar je luisteren.

Wat heb je liever vragen?

Alles zingen wat je zegt of altijd in slow motion bewegen? Elke spin die je ziet opeten of elke lantaarnpaal die je tegenkomt knuffelen? Altijd galakleding dragen of altijd in pyjama naar je werk? Nooit meer een boek lezen of nooit meer een serie kijken?

Heb je ooit vragen?

Ik heb nog nooit tegen mijn ouders gelogen over waar ik heen ging. Ik heb nog nooit stiekem kleding geleend van een familielid. Ik ben nog nooit de verjaardag van een familielid vergeten. Ik ben nog nooit stiekem het huis uit geslopen. Ik heb nog nooit geld gestolen van een familielid.

Doen vragen liefde?

Met wie zou je nog wel eens een beschuitje willen eten? Heb je wel eens iets gestolen en wat? Wat is de raarste plek waar je sex heb gehad? Wat is jouw favoriete standje? Hoe wordt je het liefste verwend? Hoe zou je jouw liefde het liefste verwennen?

Hoe maak je een stadsspel?

Amuza is een platform om je eigen stadsspel te maken dat daarna in teams gespeeld kan worden. Via de Game-Editor kan een stadsspel gemaakt worden waarna het gestart word met de Game Runner. Elke speler van het spel kan zijn telefoon/browser toevoegen aan een team of een nieuw team aan het spel toevoegen.