Doen of de waarheid vragen?

Doen of de waarheid vragen?

Wat is je mooiste herinnering aan vroeger? Wat is een eigenschap die je zou willen veranderen? Wat is de meest gênante plek waar je seks hebt gehad? Heb jij ooit wat gestolen? Ben je ooit vreemdgegaan? Wie is de persoon die je alles durft te vertellen? Wat is de beste les die jij in 2020 hebt geleerd?

Hoe krijg je iemand aan het lachen?

Vaak (glim) lachen . Stuur eens bloemen naar iemand maar zet er geen afzender op. Wees eens een extra hoffelijke chauffeur en laat iedereen voor gaan. Betaal eens een kop koffie voor degene achter je in de rij. Geef een onbekende een (gemeend) compliment.

Doen durf opdrachten?

Geef iemand een ritje op de rug. Knipper niet een minuut lang. Ren drie keer rond de buitenkant van het gebouw. Ga naar buiten en schreeuw “ik hou van poep” tegen de eerste persoon die je ziet. Leg je been achter je hoofd. Eet een lepel hete saus. Knuffel een boom gedurende 20 seconden.

Hoeveel opdrachten Wie is de Mol?

Er zit na 27 opdrachten € 8.335,- in de pot.

Wie is de Mol jeeps prikactie?

De kandidaten waaien uit op Rana e Hedhun strand, maar wel staand: in de laadbak van een jeep. Ondertussen moeten ze proberen ballonnen lek te prikken. Een groene ballon levert 10 euro op voor de pot, een rode ballon min 10 euro. In duo’s rijden de kandidaten langs de stellages met ballonnen.

Wat is een Pasvraag in de mol?

(in België pasvraag) Ronde houten schijf met mollogo die deelnemers kunnen inzetten bij de test.

Wie is de Mol twee mollen?

Elf deelnemers Fans hebben namelijk het vermoeden dat er dit jaar niet één, maar twee mollen zijn. Daar hebben ze zo hun redenen voor: oplettende kijkers concludeerden vlak nadat de kandidaten halverwege 2021 bekend werden gemaakt dat er eigenlijk één kandidaat te veel is.

Wat te doen overdag?

Een vakantie uitzoeken. Je kledingkast opruimen. Instagram-foto’s maken. Spreek af met die vriendin die je nooit ziet. Maak een uitgebreide brunch. Maak een doelenlijst voor jezelf. Maak een strandwandeling. YouTube-tutorials doen .

Wat is een interessante vraag?

Welk advies zou jij geven aan je jongere zelf? Wat heeft de meeste indruk op je gemaakt in het afgelopen jaar? Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest? Zou je de wet overtreden om een vriend te redden? Wat zou je ouders verrassen als ze dat over je horen?

Hoe laat je je crush lachen?

Mensen laten lachen is een vaardigheid. #1: Word de grappigste persoon in de kamer. #2: De snelste manier om IEDEREEN te laten lachen . #3: Word de grappigste persoon in de kamer. #4: Maak gebruik van analogieën. #5: Het geheim van menig komiek. #6: Wees sarcastisch, niet een eikel.