Heb Giel de Winter een kind?

Heb Giel de Winter een kind?

Afgelopen zondag kwam de baby ter wereld. Hij heeft de Friese naam Fedde gekregen. Volgens de presentator was het een prachtige thuisbevalling.

Wat verdient StukTV?

Inmiddels heeft het StukTV YouTube-kanaal zo’n 1.3 miljoen abonnees en hebben de video’s al 374.201.188 weergaven gehad. Volgens de YouTube-statistieken zou dit goed moeten zijn voor ongeveer 280.000 euro (per jaar) aan advertentie inkomsten van YouTube.

Welke leeftijd StukTV?

Het leeftijdsadvies 6 jaar is ontwikkeld om jonge kinderen te beschermen tegen enge en gewelddadige beelden.

Heeft Giel een baby?

Giel de Winter, bekend van StukTV, is vader geworden. Hij heeft een zoon gekregen en die heet Fedde. Tegen Radio 538 sprak Giel erover.

Hoeveel geld verdiend enzo Knol?

Inkomen Enzo Knol Wij schatten dat Enzo Knol in zijn carrière waarschijnlijk al 6,6 miljoen euro heeft verdiend. Hierbij moeten we wel zeggen dat een management fee van 15% wordt gerekend door Divimove die de belangen behartigd van Enzo Knol.

Wat verdient de bachelor Thomas?

Ter beeldvorming: een macro-influencer als Thomas van der Vlugt (500.000 tot 1 miljoen volgers) kan zomaar 5.000 tot 10.000 euro per post vragen. Ook zijn rol als Bachelor heeft het nodige geld in het laatje gebracht. Volgens Mic kreeg een Amerikaanse Bachelor zo’n 70.000 tot 90.000 dollar per seizoen.

Waar woont Giel de Winter?

Giel de Winter is 30 jaar, geboren en getogen in Uden. Hij woont tegenwoordig in Vorstenbosch.

Hoe oud is jachtseizoen?

Het Jachtseizoen is een Nederlands programma dat wordt gepresenteerd door Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van StukTV. Sinds 2016 wordt er ieder jaar een nieuw seizoen gemaakt en geüpload op YouTube; elke week komt er dan op zaterdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering online.

Is Thomas weg bij StukTV?

Merel Beks heeft dinsdag op Instagram bevestigd dat haar relatie met Thomas van der Vlugt van StukTV voorbij is. In een emotioneel bericht deelt zij alle ins en outs van de breuk met haar volgers.

Waar woont Stefan Jurriens?

‘Oh dat is makkelijk: Amsterdam! Ik woon er 20 minuten vandaan, ons kantoor zit in Amsterdam en uitgaan doe ik er ook nog wel eens. Dus ik ben sowieso een paar keer per week in de hoofdstad te vinden. ‘