Hoe duur is Gynzy?

Hoe duur is Gynzy?

€110 per jaar. Neem contact op met onze partner voor mogelijkheden van leasen, aanschaffen of shared devices.

Wat kan je met Gynzy?

Gynzy is een digitaal leerplatform voor het basisonderwijs dat bestaat uit digitale verwerking en bordsoftware. Hiermee bieden we je ondersteuning bij klassenmanagement, het geven van interactieve lessen, aanbieden van adaptieve lesstof, nakijken en begeleiding op maat.

Is Gynzy gratis?

Leraren kunnen gratis en vrijblijvend een persoonlijk proef-account aanmaken voor zichzelf, welke tijdelijk volledige toegang geeft tot de Gynzy oplossing.

Hoe maak je een les in Gynzy?

Op www.gynzy.com kun je gratis een proefaccount aanmaken. Dit geeft je toegang tot de software en geeft je een goede gelegenheid om hiermee kennis te maken. Nadat je een proef- account hebt aangemaakt, ga je naar de website en klik je op inloggen en je kan direct aan de slag.

Waarom Gynzy gebruiken?

Gynzy is het online leerplatform dat basisschoolleerkrachten helpt met het optimaliseren van het onderwijsproces. Voor zowel het lesgeven op het (digi)bord als het aanbieden van lesstof heeft Gynzy digitale oplossingen.

Wat is de code van Gynzy?

Soms kom je in Gynzy QR-codes tegen. QR-codes zijn de vierkante blokjescodes die je kunt scannen met een tablet of smartphone. Je kunt er in de klas van alles mee doen. Maak bijvoorbeeld een verzameling van (gelamineerde) kaartjes om snel naar je favoriete online lesmateriaal te gaan.

Is Gynzy adaptief?

Gynzy’s verwerkingssoftware biedt je zo’n toolbox. Het is een adaptieve leeromgeving voor alle basisschoolleerlingen. Met deze software kunnen leerlingen op hun eigen niveau met opgaven oefenen. Zo ondersteun je alle leerlingen in hun eigen leerproces.

Hoe oud is Gynzy?

Sinds 2009. In 2009 zijn wij begonnen met een team van 10 mensen met als doel om leerkrachten in het basisonderwijs te helpen door digibordsoftware aan te bieden. Inmiddels is Gynzy gegroeid naar een organisatie met ruim 80 mensen die hun talenten inzetten voor de ontwikkeling van innovatieve digitale leermiddelen.

Hoe werkt Gynzy kids?

Maak je account aan. Maak eenvoudig een gratis account aan om snel van start te gaan. Koppel je leerlingen. Koppel je leerlingen uit ParnasSys of ESIS, of maak handmatig groepen aan. Start je lessen. Maak eigen digibordlessen of gebruik bestaande instructielessen die aansluiten bij jouw leerdoelen.

Hoe schrijf je Gynzy kids?

Je kunt met of zonder account gebruik maken van Gynzy Kids! Ga naar gynzykids.com en log in of speel direct onze leuke en leerzame spelletjes.