Hoe enkele pagina’s uit PDF opslaan?

Hoe enkele pagina’s uit PDF opslaan?

Ga naar het menu ‘Document’. Klik op ‘Extract Pages’. Geef nu uw paginabereik aan dat u wilt afzonderen van het origineel. Selecteer eventuele aanvullende opties en klik op ‘OK’.

Kan je 1 pagina van een PDF opslaan?

Open het menu ‘Afdrukken’. Vanuit het uitklapmenu Pagina selecteer je ‘Bereik’. Voer het paginanummer in van de pagina waarvan je een kopie wilt maken. Druk op ‘Afdrukken’.

Hoe krijg je meerdere PDF pagina’s op 1 pagina?

Kies Bestand > Afdrukken. Kies Meerdere pagina’s per vel in het pop-upmenu Pagina’s schalen. In het pop-upmenu Pagina’s per blad selecteert u een waarde.

Hoe kan ik knippen in een PDF?

Open het PDF -document in Reader. Klik met de rechtermuisknop op het document en kies Gereedschap Selectie in het pop-upmenu. Sleep om tekst te selecteren, of klik om een afbeelding te selecteren. De inhoud wordt naar het klembord gekopieerd.

Hoe splits je een bestand?

PDF-bestanden splitsen Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een PDF naar de dropzone om PDF-pagina’s te splitsen. Meld je aan bij Acrobat. Selecteer scheidingslijnen om de paginabereiken in te stellen voor elk gesplitst PDF-bestand dat je nodig hebt. Klik op Opslaan.

Hoe kan ik een PDF-bestand splitsen op Mac?

Stap 1: Open uw PDF in Voorvertoning. Stap 2: Klik op de paginaminiatuur. Selecteer de pagina die u wilt splitsen en sleep deze naar het bureaublad. Stap 3: U vindt de pagina’s die u hebt geselecteerd gescheiden op het bureaublad.

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken op Mac?

Klik in de app Voorvertoning op de Mac op de knop ‘Toon markeringsknoppenbalk’ (als de markeringsknoppenbalk niet wordt weergegeven). Gebruik de functies in de knoppenbalk om de pdf te annoteren (of gebruik de Touch Bar). Selecteer tekst om te kopiëren of te verwijderen. Zie Tekst in een pdf selecteren en kopiëren.

Hoe kan ik een PDF-bestand Kopiëren naar word?

Open een PDF -bestand in Acrobat. Klik op de tool “ PDF exporteren” in het rechterdeelvenster. Kies Microsoft Word als indeling voor exporteren en kies daarna “ Word -document.” Klik op “Exporteren”. Sla je nieuwe Word -bestand op:

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Waarom kan ik geen PDF opslaan? Omdat de PDF-auteur lokaal opslaan heeft uitgeschakeld wegens beveiliging, auteursrechtbescherming of andere redenen. Als u de PDF wilt opslaan, neemt u contact op met de auteur en vraagt u deze om lokaal opslaan in te schakelen.

Hoe 2 pagina’s naast elkaar afdrukken?

Selecteer Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal) om de afdrukstand van het document op het papier op te geven. Klik op het tabblad Paginalay-out, schakel Meerdere pagina’s in en selecteer Pagina’s per vel. Hiermee worden twee of vier pagina’s van uw document afgedrukt op één vel papier.