Hoe heet een ronde batterij?

Hoe heet een ronde batterij?

Knoopcelbatterijen zijn platte ronde batterijen die op een knoop lijken, deze worden ook knoopbatterijen of knoopcellen genoemd. In het Engels button cell of coin cel.

Welke knoopcel batterijen zijn er?

Er zijn veel verschillende typen. Populaire batterijtypen zijn CR2032, CR2025, LR44, SR57, DL2025 en CR2354. Welk type batterij het is, staat op de knoopcel zelf.

Waar kan je ronde batterijen kopen?

Op 123accu.nl bieden wij u een ruim assortiment van verschillende knoopcel batterijen. Dit zijn kleine batterijen die de vorm hebben van een knoop. Door de ronde en platte vorm passen ze ook in kleinere apparaten en zijn ze licht van gewicht.

Wat is een LR41 batterij?

De LR41 batterij andere naam, ook wel bekend als knoopcel batterij LR41 en is een alkalinebatterij. Er zijn ook wel andere batterijen die vergelijkbaar en voldoende uitwisselbaar zijn met de knoopcel LR41, maar die batterijen maken gebruik van zilveroxidechemie.

Wat is de kleinste batterij?

De AAA-batterij wordt ook wel potlood- of microbatterij genoemd. Deze variant is het kleine broertje van de AA-batterij en is ook een veel gebruikt batterijformaat. De afmeting van de potloodbatterij is 10,5 x 44,5 mm (Ø x h). De AAA-alkaline-batterij wordt internationaal aangeduid met LR3.

Welke soorten batterijen zijn er?

AAA batterijen . Ook wel triple A, of potloodbatterijen genoemd. AA of penlite batterijen . C batterijen , of baby genoemd. D batterijen , oftewel mono. Blok batterijen (ook wel E-blok of 9-volts batterij genoemd). En als laatste knoopcel batterijen , in verschillende soorten en maten.

Wat zijn de beste knoopcellen?

Camelion 12051004 alkaline knoopcelbatterij zonder kwik AG4 / LR66 / LR626 / 377 /met 1,5 Volt, set van 10. Ansmann 5015473,Een set. 10 knoopcellen AG10 1,5 V LR1130 389 SR54 SR1130 LR54.

Hoelang gaat een knoopcel batterij mee?

Lithium 3V knoopcellen hebben een lange houdbaarheid. Op de batterij of verpakking staat een houdbaarheidsdatum, hou deze altijd in acht en gebruik de batterijen niet meer als die datum is verlopen. Tip, bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar.

Waar koop je Knoopcelbatterijen?

Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment knoopcelbatterijen CR2032 en knoopcelbatterijen LR44 van verschillende merken, zoals het bekende GP en Duracell.

Welke batterijen verkoopt Albert Heijn?

Handige batterijen voor bijvoorbeeld het gebruik van speelgoed, een klok, of mp3 spelers.