Hoe is het met Lisa en Bart het roer om?

Hoe is het met Lisa en Bart het roer om?

Wij, Lisa en Bart, besloten in 2019 om samen met onze dochter Sophie naar Portugal te verhuizen. Bart had al veel langer het plan om in Portugal te gaan wonen en Lisa had de droom om een eigen B&B te beginnen.

Hoe gaat het met Lisa en Bart in Portugal?

Lisa en haar 27 jaar oudere geliefde Bart kennen elkaar slechts 1,5 jaar als ze besluiten te emigreren naar Portugal om hier in een oude boerderij een B&B te beginnen. Omdat het pand in zeer slechte staat verkeert, wordt alles gesloopt en opnieuw opgebouwd.

Hoe heet de B&B van Bart en Lisa?

B&B Casa Encantada, Boliqueime.

Hoe gaat het met Miranda en Robert?

De twee vertrokken in oktober vorig jaar naar Gambia om daar een restaurant te beginnen. Toch kwamen ze begin december alweer naar Nederland. Sindsdien is het stel weer te vinden in hun snackbar Smikkelcorner in Hengelo, waar een huurcontract nog tot eind augustus doorloopt.

Hoe gaat het met Wilco en Patricia het roer om?

Na een jaar in Frankrijk te hebben gewoond hebben de kinderen van Wilco en Patricia besloten om verder te gaan studeren in Nederland. Helaas voor het gezin eindigt hierdoor ook de droom om een eigen boerderij te runnen en komt het melkveebedrijf in de verkoop.

Welke zender is het roer om?

Het nieuwe programma Het Roer Om: hoe is het nu met? is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hoe gaat het met Gaby en Jerry het roer om?

Gaby van Leyenhorst (39) en Jerry Loos (49) en hun twee zoontjes Bor en Zenn vertrokken in 2020 vanuit Markenbinnen in een gammele camper richting het zuiden van Europa met onbestemde plannen voor een camping in Spanje of Portugal. Inmiddels zijn ze neergestreken in de Algarve en genieten daar volop van het leven.

Hoe kan je het roer omgooien?

Innerlijke rust. Zorg in eerste instantie voor innerlijke rust. Wie ben ik? Leer jezelf beter kennen door te kijken naar wat jou momenteel tegen houdt. Wat wil ik? Ga dan op zoek naar dingen waar je echt blij van wordt en die je belangrijk vindt. Succes is voor de doeners.

Waar kan ik het roer om terugkijken?

Het Roer Om gemist? Kijk terug op KIJK.nl.

Hoeveel seizoenen het roer om?

Het Roer Om – Seizoen 2 (2022)