Hoe kan ik goedkoop naar de Efteling?

Hoe kan ik goedkoop naar de Efteling?

Je krijgt extra korting wanneer je je tickets op Efteling.com bestelt, en kunt zo €2,- per ticket besparen. Je kunt een voordelig abonnement afsluiten om vrijwel het hele jaar de Efteling te kunnen bezoeken. Met een abonnement profiteer je van vele andere Efteling kortingen voor jezelf en voor vrienden.

Kan ik naar de Efteling zonder reserveren?

Om de Efteling te bezoeken heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig. Je kunt momenteel reserveren t/m 8 januari 2023. Abonnementhouders en verblijfsgasten hebben geen reservering nodig. Neem eerder aangeschafte tickets (zoals vriendentickets of Albert Heijn tickets) mee tijdens je bezoek.

Welke dag is het rustigst in de Efteling?

Wil je eens niet in de wachtrij staan in de Efteling, dan moet je donderdag 24 januari langsgaan. Dat is namelijk de rustigste dag van het jaar in het attractiepark in Kaatsheuvel. De Efteling is sinds 1 april 2010 365 dagen per jaar geopend.

Wat is ticket draak Efteling?

Ticket Draak is aan te schaffen wanneer je in het hoogseizoen op bezoek wilt komen. Dit ticket kost € 43,-; Ticket Reus is het ticket waarmee je ook op de drukste dagen van het hoogseizoen het park kunt bezoeken. Het kost dan € 45,-.

Wat kost een kaartje voor de Efteling?

Reguliere tickets: Variëren tussen de 38 en 46 euro. Kinderen onder de 3 jaar betalen geen entree maar mogen van Pardoes de toverhofnar en prinses Pardijn helemaal gratis naar binnen om van het park te genieten!

Wat kun je eten in de Efteling?

Bourgondisch heldendiner Het Wapen van Raveleijn. Ambachtelijke bakkerij Bäckerei Krümel. Kurkentrekkers ’t Verwende Nest! Friet, klassieke en vegetarische snacks Frau Boltes Küche. Wereldkeuken en Savannebar Fabula Restaurant. pannenkoeken Polles Keuken.

Wat is het verschil tussen de kaartjes van de Efteling?

De Efteling heeft 4 verschillende soorten tickets: Ticket Fakir (€ 38,-), Ticket Elf (€ 41,-), Ticket Draak (€ 43,-) en Ticket Reus (€ 45,-). De verschillende tickets hebben een wisselende geldigheid en prijs. Zo kun je met het Ticket Fakir de Efteling bezoeken in de laagseizoen periode.

Kun je de Efteling afhuren?

De Efteling exclusief voor uw evenement geopend Tijdens een Reuzenfeest huurt u een gedeelte of het hele attractiepark af, speciaal voor uw medewerkers of zakenrelaties. De Efteling staat helemaal tot uw beschikking. Reuzenfeesten kunnen overdag, ’s avonds en ook tijdens de Winter Efteling plaatsvinden.

Heb je voor de Efteling een Coronapas nodig?

Op dit moment kun je de Efteling bezoeken zonder maatregelen. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Ook hoef je geen mondkapje te dragen of 1,5 meter afstand te houden. Wel vragen we alle bezoekers met een los ticket om vooraf een dag te reserveren.

Heb je een QR code nodig voor een pretpark?

Pretparken, kermissen, dierentuinen en musea moeten zich sinds zaterdag 6 november aan de nieuwe voorschriften houden. Dus voldoende afstand van elkaar houden, verplicht dragen van een mondkapje en een geldige qr-code. Ga je naar een indoor zwemparadijs hou dan ook de actuele berichtgeving in de gaten.