Hoe kan ik Sportlink openen?

Hoe kan ik Sportlink openen?

Ga naar www. sportlink .nl. Klik op de oranje rechthoek Start Sportlink Club. Klik vervolgens op het icoon van jouw sport (of overige sporten/samenwerkingen) Klik op Start Sportlink Klik nu aan de rechterkant op het driehoekje. Kies vervolgens voor de optie Openen .

Hoe download ik Sportlink?

Ga naar www.java.com. Klik op Gratis Java- download . Lees de installatie-instructies. Na het lezen van de instructies, ga je terug naar het voorgaande scherm. Klik op Ga akkoord met de licentiebepalingen en start de gratis download . Kies voor Bestand opslaan.

Wat is Sportlink KNVB?

Dé app voor teammanagers, aanvoerders, scheidsrechters en wedstrijdsecretarissen.

Hoe inloggen op Sportlink?

Start Sportlink Club op via www. sportlink .nl. Klik op. Het volgende scherm verschijnt: Klik op het logo van jouw bond. Klik op. Vul de verenigingscode, de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Voer vervolgens de weergegeven beveiligingstekst (captcha-code) in.

Waarom kan ik Sportlink niet openen?

Waarom kan ik Sportlink niet openen? Het kan voorkomen dat de snelkoppeling van Sportlink Club na een JAVA update niet meer werkt. U kunt dit oplossen door Sportlink Club inclusief uw snelkoppeling op uw bureaublad te verwijderen van uw computer. Delete files.

Hoe werkt Voetbal NL app?

Als je lid bent van een voetbalvereniging, gebruik dan voor je Voetbal. nl-account het e-mailadres dat bekend is bij jouw vereniging. Als je dit e-mailadres gebruikt, kan de Voetbal.nl app jou persoonlijk informeren. Denk hierbij aan het programma, uitslagen en afgelastingen van jouw favoriete team(s).

Hoe maak je een account op voetbal NL?

Wanneer je je registreert bij Voetbal.nl wordt er om een e-mailadres en wachtwoord gevraagd. Op het ingevoerde e-mailadres krijg je een bevestigingsmail om een account aan te maken. Ben je lid van een voetbalvereniging? Gebruik dan het e-mailadres dat bekend is bij jouw vereniging.

Hoe maak je een KNVB account aan?

Belangrijk: registreer je als KNVB-lid altijd met je e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie (Sportlink) van je vereniging en/of de KNVB. Registreer je je met een ander e-mailadres, dan zal de applicatie/website je niet herkennen als een KNVB-lid, maar als een toeschouwer.

Wat betekent DWF in wedstrijdzaken app?

In alle amateurvoetbalcompetities wordt overgestapt op de Wedstrijdzaken-app, met daarin digitale spelerspassen en het mobiel digitaal wedstrijdformulier (DWF).

Wat is de beste Voetbal app?

Voetbal app: 365Scores Daarnaast kun je de pushnotificaties aanpassen, zodat je alleen de meldingen krijgt waarin je écht geïnteresseerd bent. Net als Forza Football zie je ook de hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijd, mits ze beschikbaar zijn, snel terug. 365Scores is gratis te downloaden voor Android en iOS.