Hoe kom je aan kortingsbonnen?

Hoe kom je aan kortingsbonnen?

Regelmatig in tijdschriften (Dag Allemaal, Flair, …) & kranten (HLN, Nieuwsblad, Metro, De Zondag, …). Via reclamefolders van supermarkten die je thuis ontvangt. Via de klantenkaart van je supermarkt (van producten die je koopt). Aangeven dat je graag reclame/bonnen via mail of per post ontvangt.

Hoe kortingsbonnen zin in meer afdrukken?

Stap 1: Registreer je op de Zin in meer -website. Stap 2: Ga naar de pagina “Aanbiedingen” Stap 3: Kies de kortingsbon (nen) die je wilt. Stap 4: Print of download je kortingsbon (nen)

Hoe werken met kortingsbonnen?

Je hebt verschillende soorten kortingsbonnen, met winkellogo en zonder winkellogo. De bonnen met winkellogo kan je enkel gebruiken in de winkel waarvan het logo op de bon staat. De bonnen zonder winkellogo kan je gebruiken in elke winkel, tenzij anders beschreven in de voorwaarden op de bon.

Hoe kun je winkelen met veel kortingsbonnen en bijna niks betalen?

Consumenten die met hun portemonnee vol kortingsbonnen naar de winkel vertrekken, worden in de supermarkt vaak verleid om nog extra producten te kopen die ze niet nodig hebben. De beste manier om zich daartegen te wapenen, is te winkelen met een boodschappenlijstje en je daar strikt aan te houden.”

Kan extreme couponing ook in Nederland?

Ken je het Amerikaanse tv-programma Extreme Couponing? Zonder iets te betalen megaveel shoppen met hoge kortingsbonnen. In Nederland werkt het allemaal net wat anders, maar sommige trucjes werken hier ook.

Hoeveel bonnen mag je afgeven in Colruyt?

Je kan wel 3 leveranciersbonnen afgeven bij aankoop van 3 producten (indien de bon voor 1 product geldig is). De leveranciersbonnen zijn wel te combineren met de Xtra-kaart of app. Was deze info nuttig voor jou?

Wat zijn Leveranciersbonnen?

Leden van dergelijke groepen wijzen elkaar op koopjes die ze kunnen doen bij winkels met zogenoemde leveranciersbonnen. Dat zijn kortingsbonnen die door producenten worden uitgegeven en die je in de krant, in folders en online vindt.

Wat is Zin in meer?

Wie zijn we? Zin in meer is een online platform dat is bedoeld voor het ondersteunen en inspireren van moeders om elke dag net dat beetje gemakkelijker te maken. Onze missie is genieten van de kleine dingen, de imperfecties en de georganiseerde chaos in het dagelijks leven.

Hoe coupons gebruiken Belgie?

De bonnen die je vindt in de winkels mogen énkel in de desbetreffende winkel gebruikt worden. Op een 1+1 of 2+2 mogen maar 1 of 2 bonnen afgeven worden. Op een gratis product kan & mag je dus geen bonnen afgeven, want je hebt het al gratis, tenzij dit zou verrekend worden.

Wat is een kortingsbon?

Een kortingsbon is een bewijs voor korting die kan worden verkregen als er ergens toegangskosten voor zijn. Kortingsbonnen kunnen bijvoorbeeld vaak ingewisseld worden bij de entree van een evenement, beurs of attractie- of themapark. Meestal is het de bedoeling dat de bon wordt geprint.