Hoe kom je in Basispoort?

Hoe kom je in Basispoort?

Voor het aanmaken van een (nieuw) Basispoort-account en een eerste beheerder van dat account voor een school, heeft Basispoort een door een wettig bestuurder van de school ondertekend verzoek te ontvangen.

Hoe werkt Basispoort thuis?

Om thuis te kunnen inloggen bij schoolsoftware, direct via Basispoort, heeft de leerling een ’thuis login code’ nodig. De ’thuis login code’ krijgt de leerling van de leerkracht ‘geprint’ mee naar huis. De leerkracht kan de code ook mailen naar de ouder/verzorger.

Wat is het wachtwoord van Basispoort?

Via de webpagina https://www.basispoort.nl/login/leerkracht/#wachtwoordVergeten: kan het e-mailadres van de medewerker worden ingevoerd. De medewerker krijgt op dat e-mailadres een wachtwoordactivatielink gestuurd. De medewerker kan daarmee een wachtwoord aanmaken.

Kan niet inloggen op Basispoort?

Ga dan na of deze gebruikers wel via de andere methoden kunnen inloggen. Zo niet, dan is er mogelijk iets mis tussen de synchronisatie van het schoolnetwerk en Basispoort. Als de problemen zich alleen voordoen bij Nieuwsbegrip, dan is er bij de synchronisatie tussen Basispoort en Nieuwsbegrip iets afwijkends gebeurd.

Hoe koppel ik een leerkracht aan een groep in Basispoort?

Dat doet u door naar het tabblad ‘Schoolbeheer’ -> ‘Koppelingen’ te gaan. Vervolgens logt u als ict-coördinator in in Basispoort en gaat u naar het tabblad ‘Beheer’ -> ‘Gebruikersgegevens invoeren’. Hier klikt u de automatische koppeling met ParnasSys aan.

Is er een storing bij Basispoort?

Er spelen voor zo ver bekend geen storingen of incidenten bij Basispoort of een van de partners. Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Hoe loggen leerlingen in op Basispoort?

Thuis inloggen via het schoolnetwerk Let op: Leerlingen die op school inloggen via de schoolnetwerkomgevingen MOO, ZuluConnect, XCool/Cloudwise, MijnOnderwijsPortaal, Ratho Portaal, Prowise Go, Skool/Miloo of OnlineKlas, gebruiken die omgeving in de meeste gevallen ook thuis om in te loggen.

Welke provider heeft storing?

Storingen internet, bellen en tv Ziggo scoort met 15 procent de meeste storingen. Het aantal telefoonstoringen op de vaste lijn valt bij alle providers mee. De glasvezelaanbieders KPN, Telfort en Caiway hebben de minste storingen, terwijl XS4ALL Glasvezel en DSL de meeste hebben.

Heeft Malmberg een storing?

Er zijn momenteel geen storingen.

Wat is de beste provider?

Volgens klanten is Ziggo de beste internet provider. Ook provider KPN scoort hoog en komt op de tweede plek. De derde plek gaat naar Budget Alles in 1 , gevolgd door T-Mobile en Youfone. Benieuwd of de top 5 providers op jouw adres leveren?