Hoe kom je in het Jeugdjournaal?

Hoe kom je in het Jeugdjournaal?

Het nummer is 035-6772480. Je spreekt dan je bericht in op ons antwoordapparaat. Een paar keer per dag luisteren we het af. Let op: Als je ons jouw nieuws laat weten, vertel dan ook je naam, leeftijd, woonplaats en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent.

Waar woont Evita Mac Nack?

– Waar ben je geboren? In Purmerend, maar ik woon al meer dan de helft van m’n leven in Amsterdam.

Wat is de betekenis van NOS?

De Nederlandse Omroep Stichting (NOS) is een in de Mediawet vastgelegde publieke omroep, die tot taak heeft het media-aanbod voor de landelijke publieke mediadienst te verzorgen op het gebied van nieuws, sport en evenementen, dat zich bij uitstek leent voor gezamenlijke verzorging.

Welke landen hebben een Jeugdjournaal?

De 15 gevonden jeugdjournaals zijn afkomstig uit 14 verschillende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Slovenië, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. België heeft als enige land twee jeugdjournaals: een Vlaamse variant en een Waalse variant.

Welke dagen Jeugdjournaal?

We hebben het de laatste weken je al vaker later weten, maar vandaag is het dan zover: vanavond is de eerste uitzending van het nieuwe NOS Jeugdjournaal. Onze avonduitzendingen beginnen vanaf vandaag elke avond om 19:00 uur en duren vanaf nu twintig minuten.

Hoe lang duurt het NOS Journaal?

Van 9.00 tot en met 20.00 uur is er elk uur een nieuw journaal, behalve om 19.00 uur, aangezien dan het NOS Jeugdjournaal wordt uitgezonden. Verder zit er een nieuwsblok in Nieuwsuur om 21.30 uur en is er een laat journaal rond middernacht.

Welk kanaal is het Jeugdjournaal?

Het NOS Jeugdjournaal zie je op Zapp.

Wie was de eerste verslaggeefster van het jeugdjournaal?

In de eerste uitzending gaat Nick met de Jeugdjournaalbus langs bij tien mensen die vroeger het Jeugdjournaal presenteerden: Marga van Praag, Robert ten Brink, Aldith Hunkar, Roos Moggre, Pepijn Crone, Liesbeth Staats, Brecht van Hulten, Hans Smit, Frank du Mosch en Milouska Meulens.

Wie zit er bij Henry Schut?

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Hoe komt de NOS aan geld?

Ze hebben een winstoogmerk en krijgen geld uit reclame- en sponsorinkomsten. Om in Nederland te mogen vestigen, moet een commerciële omroep toestemming hebben van het Commissariaat voor de Media. Ook zijn ze gebonden aan de regels van de Nederlandse Mediawet.