Hoe laat is het ochtend Jeugdjournaal?

Hoe laat is het ochtend Jeugdjournaal?

Het NOS Jeugdjournaal brengt nieuws en reportages voor kinderen in de leeftijd van circa 9 tot 12 jaar. Op schooldagen zijn er twee uitzendingen per dag: ’s ochtends om 8.45 uur en ’s avonds om 19.00 uur. In het weekend is er één uitzending per dag, ook om 19.00 uur.

Hoeveel mensen werken er bij het Jeugdjournaal?

Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan.

Welke leeftijd voor Jeugdjournaal?

Het Jeugdjournaal is een nieuwsprogramma voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar en bestaat al bijna 35 jaar. Toen de eerste uitzending in januari 1981 werd uitgezonden, was dat heel bijzonder. Bijna nergens op de wereld bestond een journaal speciaal voor kinderen.

Hoe stuur je iets naar het Jeugdjournaal?

Maak er een filmpje van en laat het ons weten! Misschien zie je jezelf dan vanavond op tv en in de Jeugdjournaal-app. Stuur je filmpje of foto via de mail naar weerfoto@jeugdjournaal.nl.

Hoe stel je een vraag aan het Jeugdjournaal?

U kunt ook een mailtje sturen naar reacties@nos.nl. Wilt u de redactie tippen over een nieuwsfeit of een persbericht sturen, dan kunt u hier terecht. Ook kunt u uw vraag stellen via Twitter (@NOScommunicatie). Voor vragen en opmerkingen via WhatsApp zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op het nummer 06 25 10 40 38.

Waar woont Malou Petter?

Malou Petter woont met haar man in Utrecht.

Wie is Nejifi Ramirez?

Sinds januari 2021 ben ik het gezicht van het nieuwe NOS Journaal Regio wat elke doordeweekse dag om 18.15 uur te zien is op NPO2. Daarnaast presenteer ik ook het nieuws van de regionale omroepen in de NOS bulletins van 12:00 uur en 15:00 uur op NPO1.

Waar is Rob Trip?

Rob Trip is na herseninfarct, longembolie en kanker vertrouwen in lichaam kwijt. Rob Trip heeft de afgelopen jaren flink wat lichamelijke problemen gehad. Na een herseninfarct, een longembolie en prostaatkanker zegt de nieuwslezer het vertrouwen in zijn lichaam kwijt te zijn.

Waar woont Afke boven?

De 41-jarige Boven komt van Ameland en woont in Drenthe. Na haar opleiding aan de Hogeschool voor Journalistiek in Zwolle was ze redacteur bij een groot aantal, voornamelijk commerciële, tv-programma’s. De afgelopen acht jaar werkte ze voor Omrop Fryslân. Daar was ze eindredacteur, verslaggever en presentator.

Waar woont Winfried Baijens?

Baijens woont twee jaar in de stad; na een stage bij NOVA vertrekt hij naar Amsterdam. Toch zijn er bijzondere herinneringen aan de stad in Brabant: hij had er op de School voor Journalistiek zijn laatste vriendinnetje.