Hoe laat komt Wie is de Mol online?

Hoe laat komt Wie is de Mol online?

Dit jaar strijden 11 kandidaten om de inhoud van de pot en proberen ze de mol in hun midden te ontmaskeren. Je kunt de afleveringen wekelijks om 20:30 uur op TV bij NPO 1 zien en vervolgens online (terug)kijken via NLZIET.

Wie is de Mol afvaller aflevering 7 2022?

In de zevende aflevering van het 22ste seizoen van Wie is de Mol? zien we ook de zevende afvaller. Het is Leatitia Gerards die het spel zal moeten verlaten. Uiteraard kijken we ook weer naar de mollen die verdacht worden.

Wie is de Mol livestream terugkijken 2022?

Met NLZIET kun je Wie is de Mol 2022 live én terugkijken waar en wanneer je wilt. Kijk onderweg, thuis of in het buitenland op een apparaat naar keuze. Naast de Nederlandse versie van WIDM, kijk je ook naar De Mol België vanaf 21 maart.

Wie heeft de Mol gewonnen 2022?

De identiteit van de Mol is eindelijk onthuld. Zaterdagavond ontmaskerde Everon Jackson Hooi zichzelf. Als winnaar kwam Fresia Cousiño Arias uit de bus, Kim-Lian van der Meij bleek de verliezend finalist.

Kan de Mol de winnaar zijn?

De kandidaat die de finaletest het beste heeft gemaakt, wint het geld in de pot. De Mol kan niet afvallen tijdens een executie, maar kan het spel niet winnen.

Waar kan ik de livestream van Wie is de Mol terugkijken?

Kijk Wie Is De Mol live of terug met de TV App Bijvoorbeeld 60+ tv-zenders, alle kanalen van ESPN, de beste films & series on demand en handige interactieve functies als Begin Gemist. Nu voor slechts € 14,95 per maand!

Wie is de Mol 2022 laatste aflevering?

De drie overgebleven kandidaten nemen het volgende week nog een keer tegen elkaar op in de laatste reguliere aflevering van het seizoen. Op zaterdag 5 maart wordt tijdens de live-finale bekend wie de mol in hun midden is.

Wie is de Mol Nele?

Nadat opticien Gretel Van der Straeten (51) al na de openingsaflevering naar huis moest, is nu ook de 47-jarige lerares Nele Buys, niet langer te zien in ‘De mol’. Opgave na een pijnlijke en zware spierscheur, die ze bij een val tijdens de ‘lavaproef’ opliep.

Hoe laat de Mol op NPO start?

De Vlaamse versie van Wie is de Mol? zal in Nederland één dag na de uitzending in België te zien zijn. De Mol, zoals Wie is de Mol? in België heet, is vanaf 20 maart iedere zondagavond te zien op Play4 en iedere maandagavond op NPO Start.

Wie won de Mol 2021?

Het heeft een hoop weken geduurd, maar eindelijk is daar het antwoord: Everon is de Mol van het 22ste seizoen van Wie is de Mol? En dat niet alleen: Fresia heeft goed gegokt en is de winnaar van dit jaar. De pot bedroeg 8.065 euro, waardoor het officieel de laagste pot ooit is in de geschiedenis van het programma.