Hoe laat Rondo vandaag?

Hoe laat Rondo vandaag?

De Premier League, La Liga, Serie A en natuurlijk de vaderlandse Eredivisie. Geen competitie blijft onbesproken in de voetbaltalkshow van Nederland. Rondo zie je maandagavond om 20:30 uur op Ziggo Sport.

Wie zitten bij Rondo?

Jack van Gelder (2015–2021) Bas van Veenendaal (invaller, 20–) Wytse van der Goot (2021–)

Wat is een rondo voetbal?

Basisvormen in het voetbal (deel 3) De rondo. De rondo dankt zijn naam eigenlijk aan het feit dat er een overtal aan spelers in een kring staan, een rondo, terwijl er één of meer verdedigers proberen de bal af te pakken. Het wordt ook wel lummelen genoemd. Meestal speel je het spel met minimaal tien spelers.

Waar is Rob Kamphues vandaag?

In 2022 maakt de Formule 1 de overstap naar Viaplay, onderdeel van de Nordic Entertainment Group. Kamphues zal niet overstappen naar de streamingdienst en blijft werkzaam bij Ziggo Sport. Deze pagina gaat verder onder het nieuws.

Wat is er met Rick Winkelman?

Formule 1-journalist Rick Winkelman is hersteld van een hartoperatie, zo liet hij gisteren weten in het Formule 1-cafe. De pitreporter kende een paar moeilijke maanden, maar inmiddels kon hij weer plaatsnemen in het televisieprogramma. Op zijn ziekenbed keek de commentator nog naar de Grand Prix van Hongarije.

Wie zit er aan tafel bij Ziggo?

De vertrouwde gezichten blijven bij Ziggo Sport, net als Rick Winkelman en Rob van Gameren. Olav Mol is al 30 jaar het vertrouwde stemgeluid bij de Formule 1-races en blijft in die hoedanigheid ook aan Ziggo Sport verbonden.

Hoe werkt Rondo?

Rondo is een kredietopening gekoppeld aan een betaalkaart. Met een Rondo-kaart kan u betalen, geld overschrijven naar uw zichtrekening en geld opnemen aan een geldautomaat. Dit kan enkel binnen Europa en via het Maestro-netwerk.

Wat is positiespel bij voetbal?

Positiespel is echter ook een term in het voetbal. Hierbij gaat het erom dat de spelers weten waar ze moeten lopen. En door middel van snel passen, als het kan door één keer raken, de vrije speler te vinden en hierdoor kansen te creëren.

Waarom is Rob Kamphues ziek?

Rob Kamphues is alweer 59 jaar geworden en is elke dag dankbaar. Hij kampt sinds zijn geboorte namelijk met een hartafwijking. Die afwijking bleek zelfs zo erg, dat de dokters zijn levensverwachting niet hoger dan 5 jaar hadden geschat.

Waar woont Rob Kamphuis?

Kamphues woont in Broek in Waterland, ook gelegen in Noord-Holland.