Hoe maak je 30 Seconds kaartjes?

Hoe maak je 30 Seconds kaartjes?

Het doel is om per ronde in 30 seconden de meeste begrippen die op een kaartje staan te raden. Je kunt 5 begrippen per beurt raden. Des te meer begrippen je raadt, meer stappen je vooruitzet op het speelbord. Wie als eerst bij de finish komt wint!

Hoe word je beter in 30 Seconds?

Geef iedereen een drankje. Noem namen op die niet op het kaartje staan. Zet ‘per ongeluk’ je eigen steen verder naar voren. Verplaats de steen van je tegenstander. Gooi stiekem nog een keer (en hoop op een getal onder de 2) ‘Ja goed’ roepen – ook als het niet goed is.

Wat is het verschil tussen 30 Seconds en Everyday Life?

Toch zijn er wel kleine verschillen. Wat is er dan wel anders? De kleuren op het speelbord en de spelkaarten zijn anders. De woorden op de kaartjes: het gaat bij 30 Seconds Everyday Life specifiek om alledaagse dingen.

Hoeveel kaartjes nodig 30 Seconds?

In totaal zitten er 240 kaartjes in het spel. Aan elke zijde van het kaartje (blauwe en gele zijde) staan 5 begrippen. 10 woorden per kaartje dus 2400 woorden in totaal.

Hoe lang duurt een potje 30 Seconds?

Voor elk woord dat je binnen 30 seconden weet te raden, mag je je pion een vakje verplaatsen op het speelbord. Het team dat het eerst de finish bereikt, wint. Hoe lang duurt het? Een potje kan binnen een halfuur gespeeld zijn.

Wat is de nieuwste editie van 30 Seconds?

30 Seconds New Edition van 999 Games is de standaard editie. Nieuwe editie van dit ontzettend leuke partyspel voor teams. Geweldig voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt het spel met minimaal twee teams.

Hoe lang duurt 30 Seconds?

Dit spel zal gespeeld worden in teams en is bedoelt voor grote gezelschappen. Een lid van een team krijgt dertig seconden de tijd om enkele begrippen te omschrijven, dit kunnen er maximaal vijf zijn per kaartje. Des te meer begrippen er juist geraden worden, des te verder komt jouw team op het bord.

Is 30 Seconds een leuk spel?

Hoewel je snel en goed zal moeten nadenken, is 30 SECONDS® zeker geen zware kost. Daarom is het het ideale spel om op tafel te leggen voor even een snel potje. De regels zijn in een minuut voor iedereen duidelijk en iedereen speelt mee. Met de beperkte speelduur zit je er ook geen hele avonden aan vast.

Hoeveel edities 30 Seconds?

30 Seconds: Het Spel (2011) 30 Seconds: Uitbreiding (2013) 30 Seconds: Junior (2013) 30 Seconds: Vlaamse Editie (2016)

Wat is 30 Seconds?

Het doel van het spel is om binnen de 30 seconden de 5 begrippen te raden die een teamgenoot aan je probeert te beschrijven. Wanneer je een begrip goed hebt geraden krijg je er een punt bij. Het team dat als eerste de finish bereikt is het winnende team van het spel. Het beginnende team gooit eerst de dobbelsteen.