Hoe maak je de binnenkant van een dromenvanger?

Hoe maak je de binnenkant van een dromenvanger?

Hang aan de bovenkant een draad, zodat de dromenvanger kan hangen. Hang aan onderkant van de dromenvanger 4/5 draden. Hier kun je bijvoorbeeld veren, kralen of andere versiering aan hangen. Je kunt een kraal door de draad steken en hier een veer doorheen doen, en vervolgens een knoop maken.

Welke veren voor dromenvanger?

Sommige veren koop ik ook (zoals bijvoorbeeld de pauwenveren en de veren van de struisvogel (dat zijn de fluffy veren die tussen sommige dromenvangers hangen).

Waar kun je het beste een dromenvanger ophangen?

De op één na populairste plek om de dromenvanger op te hangen is voor het raam. De gedachte is namelijk dat je bij het opendoen van de gordijnen het ochtendlicht bij de dromenvanger laat om de kwade hersenspinsels te verbranden.

Waarom hangen er veren aan een dromenvanger?

Het web van dromenvanger vangt de slechte dromen tijdens de nacht op en laat deze verdwijnen bij zonsopkomst. De veren fungeren als een pluizige, kussen-achtige ladder waarmee de goede dromen zachtjes en ongestoord neerdalen op de slapende persoon.

Waar hoort een dromenvanger?

Een dromenvanger beschermt slapende mensen tegen slechte dromen en nachtmerries. Hij hoort dan ook eigenlijk boven het bed gehangen te worden. Volgens de Amerikaanse Indianen is het ook heel belangrijk om de dromenvanger op de plek te hangen waar de eerste zonestralen hem kunnen raken.

Waar koop je een dromenvanger?

Bij Spiru vind je goedkope dromenvangers in elke prijsklasse. Of het nou een dromenvanger wit, dromenvanger XL, dromenvanger uil of zwarte dromenvanger is: iedereen kan een dreamcatcher kopen bij Spiru.