Hoe maak je een auto van wc rollen?

Hoe maak je een auto van wc rollen?

Verf een WC rol . Laat het drogen. Trek 4 cirkels over op zwart papier en knip ze uit. Trek 4 kleinere cirkels over op wit papier en knip ze uit. Plak de witte cirkels op de zwarte cirkels. Prik een gaatje met een prikpen in de wielen. Maak de wielen aan de WC rol vast met de splitpennen.

Wat kun je knutselen met een lege wc rol?

Bijenkorf van keukenrol. Dit is een van de grappigste knutsels van wc – rollen en keukenrollen . Het sprookjeskasteel van keukenrollen. Pennenbakje van keukenrollen knutselen . Armbanden knutselen van wc – rollen of keukenrollen.

Hoe maak je een raket van een wc rol?

Smeer lijm op de randen van het vouwblaadje. Leg het wc rolletje op het midden van de rand. Rol het rolletje over het vouwblaadje, door de lijmstrook, komt het vouwblaadje nu helemaal om de wc rol. Vouw de bovenkant en de onderkant naar binnen.

Hoe maak je een verrekijker van wc rollen?

Plak het gekleurd papier of stof om de twee rollen . Knip een stukje washi tape of strookje ander gekleurd papier en plak dit dicht bij de randen (1-2cm) Knip een rechthoekje van het (schuur)sponsje, ongeveer 2×4 cm. Plak het stukje spons in het midden tussen de wc -rolletjes met plaksel.

Hoe werkt een Ballonwagen?

Als je het tuutje van de ballon loslaat, loopt de lucht uit de ballon. Omdat de lucht met veel kracht uit het tuutje stroomt, ontstaat er een tegengestelde kracht en komt je ballonwagen in beweging. De lucht uit het tuutje blaast naar ‘achteren’. Doordat je wagentje op wielen staat, gaat de ballonwagen vooruit.

Hoe maak je verrekijker?

Stap 1: Pak 2 lege wc-rollen. Stap 2: Pak een stuk gekleurd papier in de kleur die jij mooi vindt! Stap 3: Knip de 2 stukken papier af die groot genoeg zijn zodat ze om je wc-rol heen kunnen. Stap 4: Pak nu een ander gekleurd papier.

Hoe maak ik een makkelijke surprise?

En hij is super makkelijk om te maken! Je stopt cadeautjes in een doos, verft hem wit of pakt hem in met wit papier. Dan plak je er oren op, een hoorn, manen van gekleurd papier en een snoetje en teken je er tot slot een neus, paar ogen en een mond op.

Hoe stel je een verrekijker scherp?

Kies een object op een redelijke afstand en stel vervolgens met de centrale scherpstelling voor je linkeroog scherp. Het rechteroog houd je dicht of houd een hand voor het rechter oculair. Sluit vervolgens je linker oog of houd je hand voor het linker oculair en stel met de dioptrie-instelling je rechteroog scherp.

Hoe kijk je door een verrekijker?

Kijken door een scherp beeld Kijk eerst alleen met je linkeroog door de lens heen en draai aan het wieltje tot je een helder beeld hebt. Nu kijk je met beide ogen door de kijker en draai je vervolgens aan de dioptrie-correctie totdat het beeld scherp is.

Welke kijker voor vogels?

Samenvattend zijn verrekijkers met een 7 of 8x vergroting de ideale verrekijkers voor de meeste omstandigheden en een grote varieteit aan situaties. De grotere beeldhoek maakt het zoeken van vogels op afstand en het volgen van vogels in de vlucht een stuk makkelijker.