Hoe maak je een makkelijke surprise?

Hoe maak je een makkelijke surprise?

En hij is super makkelijk om te maken! Je stopt cadeautjes in een doos, verft hem wit of pakt hem in met wit papier. Dan plak je er oren op, een hoorn, manen van gekleurd papier en een snoetje en teken je er tot slot een neus, paar ogen en een mond op.

Hoe maak je een popcorn surprise?

Maak uit goud en rood karton een bakje dat je aan de zijkant van de machine plakt en doe hier een klein beetje popcorn in. Vul de popcornbak ook met popcorn en verstop je cadeau erin.

Hoe maak ik een paard als surprise?

Surprise paard van Sinterklaas maken Knip uit rood papier een dekje voor het paard en plak er met geel papier een randje op en een geel kruis. En lijm het dekje dan op de rug vast. Teken 2 ogen en plak die op het hoofd van het paard en plak of teken er ook twee neusgaten op. Geef je surprise paard twee oren.

Waar kan je een surprise kopen?

Een kant en klare Sinterklaas surprises kun je kopen bij Hema. En ze zijn nog best leuk ook! Bijvoorbeeld een kaptafeltje of een voetbalveld als surprise. Wanneer de pepernoten weer langzaam aan de schappen vullen, zul je steeds een beetje meer Sinterklaas zooi vinden bij de Hema.

Hoe maak je een potlood als surprise?

Je kan gekleurd karton rond het potlood plakken of het geheel verven in een mooie kleur. Daarna een randje bij de gum en eventueel wat tekst op het potlood zetten. (Spiek even bij een echt potlood wat er allemaal op kan staan). Nu nog een leuk gedichtje verzinnen en klaar is je surprise.

Hoe maak je mayonaise voor surprise?

Voor de mayonaise gebruik je een stuk piepschuim en dat beschilderen met acrylverf of je maakt de mayonaise met een klodder superschuim (Bison purschuim) en dit beschilderen met acrylverf.

Hoe maak ik een fiets als surprise?

Voor de wielen en de buizen gebruik je opgeblazen langwerpige stevige ballonnen. Die plak je aan elkaar als een fiets (motor). Ook gebruik je kleine en grote doosjes om het geheel goed te vormen. In de doosjes verwerk je je eigenlijk Sinterklaas cadeau.

Hoe maak je een Theezak surprise?

Heel simpel te maken met kartonnen binnenkant, cadeautje erin, vliegerpapier netjes er omheen inpakken, beetje stro ertussen, labeltje aan een touwtje, klaar. Theezakje voor een echte thee leut.

Hoe maak je een Netflix surprise?

Handleiding voor Netflix surprise Om het apparaat van jouw Netflix surprise zo herkenbaar mogelijk te maken kan je het merknaam natekenen of uitprinten en deze op het scherm plakken, hetzelfde geldt voor eventuele camera’s, knopjes en lampjes die zich op het apparaat bevinden.

Hoe maak je een hond als surprise?

Verstop je cadeautje(s) in één van de doosjes. Snijd de bovenkant en zijkant van de doosjes in met een mesje, dit helpt je straks om de vloerdweilen vast te zetten. Knip dan het plastic van de vloerdweilen af en verdeel er 4 over wat de rug van je hondje wordt.