Hoe maak je een popcornmachine surprise?

Hoe maak je een popcornmachine surprise?

Knip uit rood karton acht stroken van 21 x 4 cm en vier stroken van 30 x 4 cm. Vouw de stroken in de lengte dubbel en plak de lange stroken met dubbelzijdig tape vast aan de transparante vellen, zodat de popcornbak ontstaat. Plak vier korte stroken langs de onderkant en plak de bak hiermee vast op de doos.

Hoe maak je patat voor een surprise?

Een surprise maken in de vorm van een zak friet! Neem het witte papier en vouw het rond in een puntzak. Kijk even welk overbodig papier eraf geknipt kan worden en doe dat dan. Vouw het papier weer open en teken er met het rode potlood strepen op in beide richtingen zodat er vierkantjes ontstaan.

Waarom Sinterklaas surprise?

Of er wordt in huis druk gezocht naar een voorwerp om er iets in te kunnen verbergen. Met de resultaten ervan willen we elkaar met Sinterklaas verrassen, daarom spreken we van een surprise.

Wat moet er in een popcornmachine?

Gebruik bij popcornmachine: 1 maatlepel vol (+/- 40 gram), daarna maatlepel vullen met boter of olie en ondersteboven op de machine zetten (geen boter/olie IN de machine doen!). Als de popcorn klaar is boter of olie over de popcorn gieten en suiker of zout naar smaak toevoegen.

Wat kun je vragen voor surprise?

Kaarsen en wax melts! Waxinelichthoudertjes in allerlei vormen en maten. Kerst decoratie! Een lekker warm (fleece) kleedje met een leuke print. Een mooie kussenhoes om eens lekker af te wisselen. Als je wat meer te besteden hebt is een leuk dekbedovertrek ook fijn! Een leuke vaas!

Hoe maak ik een hamburger als surprise?

voor de onderkant van het broodje gebruik je ook kranten, deze druk je echter plat. De hamburger vlees zelf kan je ook maken met kranten, om een mooi rond figuur te krijgen kan je de buitenste rand van de hamburger surprise verstevigen met karton. deze kan je vervolgens weer afdekken met een dunne laag krant en tape.

Wie heeft surprise bedacht?

Het geven van surprises is ontstaan in de jaren 50 van de vorige eeuw. Na aanleiding van de toenemende populariteit van de Coca Cola kabouter die in 1931 door een slimme reclame jonge is bedacht…

Hoe laat je zout aan popcorn plakken?

Wil je je popcorn kruiden met een beetje zout? Hussel dan meteen 60 ml olijfolie door de popcorn en bestrooi met het zout. Het zout blijft dan lekker plakken aan je popcorn en dat is precies wat je wil.

Wat is de beste popcorn machine?

Beste popcornmachine algemeen – Princess 292986 De beste popcorn machine koop je met deze Princess popcornmaker. Deze machine wordt geleverd met een maatbeker, zodat je altijd de juiste hoeveelheid mais toevoegt.

Hoe maak je zoete popcorn in een popcornmachine?

Doe de mais in een popcorn machine. Heb je die niet doe dan een beetje olie in een afsloten pan en verwarm de popcorn hierin todat ze poppen. Laat de popcorn afkoelen, terwijl je dit doet pak je een pan en smelt je de boter(100 gram) . Doe vervolgens de suiker erin en laat het geheel lichtbruin worden.