Hoe maak je een ps4 controller surprise?

Hoe maak je een ps4 controller surprise?

Om een surprise te maken van een game controller ga je eerst op zoek op internet naar een afbeelding hiervan. Dit kan een game controller van de Sony PS of X box zijn. Teken de game controller na op een stuk karton. Hou hierbij rekening met de lengte en breedte van de doos waar jouw cadeautje in zit.

Wat kan ik maken als surprise?

Wat je precies nodig hebt voor een surprise wisselt natuurlijk enorm per idee. Vaak is een oude doos, gekleurd papier en verf genoeg. Met plakaatverf kun je mooie kunstwerken maken. Ik koop vaak de grote flessen plakkaatverf van de Hema.

Hoe werkt een surprise?

Een surprise is een sinterklaascadeau, vaak verpakt op een originele en verrassende manier. Surprises worden meestal tussen volwassenen uitgewisseld. Volwassen gaan vaak ongeveer een maand voor 5 december lootjes trekken onder elkaar. Ieder persoon krijgt de persoon toegewezen die op het getrokken lootje staat.

Hoe maak je een trekker surprise?

“Ik begon met een doos. Dan zet je nog een doos erbij en doe je de wielen eraan, en langzamerhand wordt het een trekker. Dat is heel leuk om te zien.”

Hoe maak je een tv als surprise?

Of moet je cadeau in een grote doos? Dan maak je er een TV van als eenvoudige surprise! Print een mooie plaat uit en plak die op de doos. Van papier maak je een frame en eventueel kun je van karton een afstandsbediening erbij maken.

Hoe maak ik een BBQ surprise?

2 grote tempex helften voor onder en bovenkant. 1 kleinere tempex helft voor onderop. gaas. 2 stokjes als ‘standaard’ garnering kan ook met tempexballen en karton. zwarte, rode en witte verf.

Hoe maak je een drol van purschuim?

Een drol van purschuim Doe het cadeautje in een doosje en plak het doosje op een houten plaat. Spuit hier vervolgens purschuim omheen totdat je het doosje niet meer kunt zien. Als het hard is geworden verf je het bruin en plak je er twee ogen en een mond op. Je drol van purschuim is klaar.

Hoe maak je een viool surprise?

Teken de juiste vorm en knip die dubbel uit, zodat je een voor- en achterkant krijgt. Plak een dunne strook karton tussen voor- en achterkant zodat het cadeautje daartussen kan worden bevestigd. Kleed voor- en achterkant aan naar wens. Klaar is je viool, bijvoorbeeld.

Hoe maak je een pizza als surprise?

Maak van het kartonnen rondje een pizza door geel vloei- of crêpepapier op de randen te plakken met wat volume. En daar bovenop lijm je een iets kleiner rondje van rood papier; de pizza saus. Beleg de pizza dan met de favoriete toppings van degene voor wie de surprise is.

Hoe maak je zelf een potlood?

De stift van een modern zwart potlood bestaat uit grafiet en hele fijne klei. Grafiet is ongeveer hetzelfde als houtskool, daar kun je ook mee tekenen. Je krijgt dan brede strepen op het papier, die je met de hand kan vervagen. Hoe meer klei je met het grafiet mengt hoe harder het potlood wordt.