Hoe maak je zelf een cirkeldiagram?

Hoe maak je zelf een cirkeldiagram?

Klik op Invoegen > Grafiek. Klik op Cirkel en dubbelklik vervolgens op het gewenste cirkeldiagram . Vervang in het werkblad dat wordt weergegeven, de tijdelijke aanduiding voor gegevens door uw eigen gegevens. Wanneer u klaar bent, sluit u het werkblad.

Hoe maak je een cirkeldiagram in Google formulieren?

Open op je computer een spreadsheet in Google Spreadsheets. Dubbelklik op het diagram dat je wilt wijzigen. Klik aan de rechterkant op Aanpassen. Kies een optie: Diagramstijl: hier kun je het uiterlijk van het diagram wijzigen.

Hoe maak je een cirkeldiagram met procenten?

Stap 1: Meet met je geodriehoek de hoek van de sector op. Stap 2: Bereken Graden sector360°·100% Stap 3: Rond procenten af op 1 decimaal.

Hoe maak je een grafiek online?

Canva heeft een scala aan gratis, professioneel ontworpen sjablonen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te voeren om direct resultaat te zien. Schakel tussen verschillende soorten diagrammen, zoals staafdiagrammen, lijngrafieken en cirkeldiagrammen, zonder je gegevens te verliezen.

Hoe maak je een cirkeldiagram in Excel met percentages?

Selecteer de gegevens waarop u een cirkeldiagram wilt maken en klik op Invoegen > IkVoeg taart- of ringdiagram toe > Pie. Vervolgens wordt een cirkeldiagram gemaakt. Nu worden de overeenkomstige waarden weergegeven in de cirkelsegmenten.

Is Google Forms gratis?

Google Formulieren is een gratis tool voor het maken van formulieren waarmee gebruikers online enquêtes en vragenlijsten kunnen maken om eenvoudige of complexe informatie te verzamelen en te ordenen.

Wat kun je met Google Forms?

Met Google Formulieren kunt u enquêtes maken en analyseren, rechtstreeks in uw mobiele of webbrowser (geen speciale software vereist). U ziet de resultaten zodra deze binnenkomen. Bovendien kunt u eenvoudig een overzicht van de enquêteresultaten maken in diagrammen.

Hoe kom ik bij Google Forms?

Ga op je computer naar sheets. google . com en open een spreadsheet. Klik op Extra. Een nieuw formulier maken . Je ziet nu een nieuw blad in je spreadsheet en je formulier wordt geopend.

Wat is het nut van een cirkeldiagram?

Cirkeldiagrammen zijn bijzonder geschikt om een verdeling binnen één datavisualisatie te laten zien. Bijvoorbeeld de verdeling van cursisten in leeftijdsgroepen.

Hoe maak je een grafiek met Excel?

Selecteer gegevens voor de grafiek. Selecteer Invoegen > Aanbevolen grafieken. Selecteer een grafiek op het tabblad Aanbevolen grafieken om een voorbeeld van de grafiek te bekijken. Selecteer een grafiek. Selecteer OK.