Hoe maak je zelf een memory?

Hoe maak je zelf een memory?

Met de my Ravensburger product-designer kun je eenvoudig je eigen memory®-spel zelf maken. Upload gewoon foto’s, selecteer een ontwerp voor de doos en voer een persoonlijke tekst of groet in; nu is je memory® gepersonaliseerd.

Hoe maak je memory moeilijker?

(creëren) Dit memory-spel kun je moeilijker laten maken door juist niet dezelfde afbeelding te laten zoeken, maar bijvoorbeeld tegengestelde begrippen, getal + afbeelding, kop + schotel.

Wat zijn de regels van memory?

Het doel is om setjes te maken van twee identieke kaarten. Er liggen op de speeltafel een x-aantal kaarten en de spelers moeten deze omkeren. Je mag per beurt twee kaarten omdraaien. Alle deelnemers kunnen natuurlijk zien welke kaartjes dat zijn.

Hoe maak je je eigen bordspel?

Kies het type spel dat je wilt maken. In de bordspellenwereld zijn eindeloos veel genres en types te vinden. Bedenk de spelregels van je bordspel . Een bordspel kan niet zonder spelregels. Ontwerp de spelelementen (speelbord, kaarten, pionnen) Presenteer je concept aan Identity Games.

Wie ben ik met eigen foto’s?

Dit product bestaat uit twee sterke plastic borden, een rode en een blauwe. Elk bord bevat 24 verschillende personages. Je kunt dit product personaliseren door verschillende foto’s, van 24 verschillende personen, te uploaden. Ze kunnen jouw vrienden, familie, kinderen, ouders, broers en zussen, collega’s zijn…

Hoe lang duurt memory?

Het spel memory wordt gespeeld met twee tot maximaal vier spelers. Het spel duurt gemiddeld een kwartier tot vijfentwintig minuten. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Er zijn veel verschillende soorten memory, maar de regels zijn hetzelfde.

Wat is levend memory?

Ieder kind kent het geheugenspel memory. In dit levend memory spel zijn de kinderen zelf de kaarten, en moeten ze creatief zijn door te improviseren. Een leuk spel om met kleine kinderen te spelen en ook geschikt voor grote groepen.

Hoeveel spelers memory?

Er wordt gespeeld door twee spelers. Er wordt gespeeld met 32 paren die bij aanvang in een vierkant van acht bij acht kaarten worden neergelegd. Wanneer beide spelers aan het einde van het spel 16 paren hebben, dan wint de speler die het laatste paar heeft opgeraapt.

Hoe lang duurt een bordspel?

Let wel, veel bordspellen kun je in minder dan 2 uur spelen, maar kunnen vaak ook veel langer duren, soms wel tot 5 of 6 uur lang.

Hoe groot zijn memory kaartjes?

De eerste Ravensburger memory® verscheen op 15 april 1959 onder de titel “memory® plaatjes”. 108 Kaarten, formaat 5 x 5 cm, in een vierkante doos van 20 x 20 cm.