Hoe meld ik schade bij Interpolis?

Hoe meld ik schade bij Interpolis?

Voor het online melden van je schade ga je naar de Interpolis app of log je in op Mijn Interpolis. Hier vind je onder andere je polis, verzekeringen en gemelde schades. Inloggen gebeurt veilig via iDIN. Je beantwoordt online een aantal vragen over je schade.

Is Interpolis van Rabobank?

Bij Rabobank sluit je schade-, zorg- en levens verzekeringen van Interpolis af. kun je je verzekeringen 24/7 inzien en wijzigen in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. vind je regelmatig tips, zodat jij in iedere levensfase slim verzekerd kunt blijven. kun je terecht met vragen over je verzekeringen.

Hoe schade melden bij verzekering?

Schade melden doe je door een schadeformulier in te vullen. Deze stuur je samen met alle relevante stukken naar de verzekeraar. Denk hierbij aan: ​een kopie van je aangifte (bij inbraak)

Hoe Interpolis verzekering opzeggen?

De verzekeringen op de Alles in één Polis hebben geen opzegtermijn. U kunt deze verzekeringen dus dagelijks opzeggen. Dat kan zowel online als telefonisch via Rabobank. Houd er dan rekening mee dat als u een verzekering opzegt, dit mogelijk gevolgen heeft voor de pakketkorting op uw Alles in één Polis.

Hoe werkt schade melden?

Op het schadeformulier vul je in wat er precies gebeurt is en wat de schade is. Aan de hand hiervan bepaalt de verzekeraar of je recht hebt op een uitkering. Indien de verzekeraar het nodig acht, kan hij ook nog een schade-expert langs sturen om de schade te beoordelen.

Wat moet je doen als je schade hebt?

Vul samen het Europese schadeformulier in. Noteer gegevens van getuigen. Maak foto’s van de aanrijding. Noteer gegevens van de verzekering van de tegenpartij.

Is Interpolis alleen voor Rabobank klanten?

De verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar voor klanten van Rabobank. De verzekeringen bieden uitgebreide dekkingen en garantie tegen onderverzekering. Het afsluiten en wijzigen van de verzekeringen kan via Rabo Online Bankieren of in de Rabo App.

Is Interpolis Achmea geworden?

Onderdeel van Achmea In 2005 is Interpolis gefuseerd en maakt sindsdien deel uit van Achmea, samen met een aantal andere merken zoals Centraal Beheer Achmea, FBTO en Zilveren Kruis Achmea.

Hoe snel schade melden Interpolis?

Meld de schade Dit kan 24/7 online of via de Interpolis app, wanneer het jou uitkomt. Nadat jouw melding binnenkomt nemen wij contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij helpen je graag.

Hoeveel tijd om schade te melden?

Officieel gezien moet je schade die jij toebrengt aan een ander binnen drie dagen ná de aanrijding of het ongeval bij de eigen WAM-verzekeraar melden. Wordt de verzekeraar niet tijdig op de hoogte gebracht, dan kan met in theorie uitkering weigeren.