Hoe moet je inloggen op Basispoort?

Hoe moet je inloggen op Basispoort?

Om thuis te kunnen inloggen bij schoolsoftware, direct via Basispoort, heeft de leerling vanaf 23 juli 2021 een ’thuis login code’ nodig en een ‘wachtwoord’. De ’thuis login code’ krijgt de leerling van de leerkracht ‘geprint’ mee naar huis. De leerkracht kan deze code ook mailen naar de ouder/verzorger.

Hoe werkt Basispoort?

Basispoort is een samenwerkingsverband van verschillende uitgeverijen en schoolleveranciers. Basispoort heeft als doel om via één inlogprocedure het digitale lesmateriaal van meerdere uitgeverijen beschikbaar te maken.

Wat is Basispoort thuis?

Veel software die leerlingen op school gebruiken, is via Basispoort ook thuis toegankelijk. Mits de leerkracht deze optie heeft ingeschakeld, kunnen leerlingen en hun ouders of verzorgers ook thuis inloggen via Basispoort.

Wat kost Basispoort?

Op dit moment wordt voor alle online software van Malmberg, ThiemeMeulenhoff en Zwijsen de toegang geregeld via Basispoort. De online software van Noordhoff wordt later dit achter Basispoort geplaatst. 1.3 Wat kost het gebruik van Basispoort? Basispoort is voor scholen een gratis service.