Hoe speel je het complimenten spel?

Hoe speel je het complimenten spel?

Je krijgt een lach op je gezicht, gaat stralen en sprankelen. Door spelenderwijs met complimenten aan de slag te gaan leren kinderen om complimenten te geven, te ontvangen en op een positieve manier met elkaar in contact te zijn. Het Complimentenspel zorgt voor plezier en verbinding op een speelse en ontspannen manier.

Hoe geef je iemand een compliment?

Ik ben oprecht blij dat je erbij bent vandaag. Nadat iemand iets goeds heeft gedaan: “ Hoe ben jij daarin geslaagd, terwijl dit zo moeilijk was?” Ik zal dit nooit vergeten. Ik wou dat ik dat net zo goed als jou kon doen. Ik vond het fijn dat je toen …

Waarom complimenten geven in de klas?

Een goed compliment is een vorm van goede feedback. Alle leerlingen op de basisschool, zowel in de onder- als bovenbouw, zeggen het fijn te vinden om complimenten te ontvangen. Ze geven aan dat ze zich daardoor gemotiveerd, competent en zelfverzekerd voelen.

Wat is het kwaliteiten spel?

Omschrijving: Het kwaliteitenspel, vaak ook bekend als associatiekaartenspel of kennismakingsspel, wordt gebruikt om jouw kwaliteiten aan de hand van een serie kaarten/foto’s en je toelichting daarbij, in beeld te krijgen.

Is het de of het compliment?

Is het de of het compliment In de Nederlandse taal gebruiken wij het compliment.

Wat zijn mooie complimenten?

Jij weet wat belangrijk is in het leven, en je bent heel goed om je daarop te richten. Jij bent een winnaar, vooral omdat je anderen mee laat winnen. Jij gunt altijd iedereen het beste, dat is één van je mooiste eigenschappen. Dankjewel voor jou begrip in de moeilijke tijd die ik had.

Wat zijn de beste complimenten?

Ik ben oprecht blij dat je er bent vandaag. Ik wil je bedanken dat je er bent. Jij verdient: Het leven is sterk, maar dat ben jij ook. Ik zal je nooit vergeten. Ga zo door! Ik wou dat ik zoals jou kon zijn later. Jij bent uniek.

Wat vinden mannen leuke complimenten?

Compliment 1: Je maakt me gelukkig. Compliment 2: Ik voel me veilig naast jou. Compliment 3: Nou, die vrouwen konden ook wat minder opvallend naar je staren. Compliment 5: Ik heb zonet de vriend van [naam kennis] ontmoet. Compliment 6: Ik ben trots op je.

Wat voor soort complimenten zijn er?

Je bent PAD-kind van de dag geweest. Je krijgt de volgende complimenten : De complimentenlijst. Wat heb je mooie lange haren. Wat heb je mooie bruine ogen. Compliment over hoe je eruit ziet. Wat kun jij goed pianospelen. Wat kun jij goed fietsen. Compliment over wat je goed kunt. Je bent altijd zo aardig. Complimenten .

Wat voor complimenten vinden vrouwen leuk?

Ik houd van hoe je denkt! Je was zo’n badass vandaag. Je ruikt zooo lekker. Ik had het met m’n vrienden over je, en ze willen je allemaal van me stelen. Ik zit vast in zo’n stomme vergadering. Ik vind het zo leuk hoe blij/gelukkig/speels/adrem je altijd bent.