Hoe veel gram zit er in een Cobra?

Hoe veel gram zit er in een Cobra?

In een Cobra 6 zit 73,50 gram flashkruit (ook wel flitskruid genoemd) in totaal. Voor de knal zit er nog 48,50 gram in, 25 gram vergaat dus tijdens het vuurfonteintje. Juist dat goedje maakt het illegaal.

Hoeveel gram in Cobra 20?

Super Cobra 20 Ultimate – Xtremerides.nl – Vuurwerk. Daar hebben we weer zo’n lekker dikke klappert, 200 gram bam!

Hoeveel gram is een Cobra 7?

Cobra 7 Di Blasio Elio. Kruitgewicht: 50 gram puur alleen voor de knal.

Hoeveel gram zit er in 1 Cobra 6?

Een Cobra 6, een populair soort illegaal knalvuurwerk, bevat bijvoorbeeld 25 tot 30 gram flitspoeder.

Wat is het zwaarste vuurwerk?

Het zwaarste knalvuurwerk dat men nog aan particulieren mag verkopen zijn de ‘nitraten’, ‘vlinders’ en ‘strijkers’. Voor de particulier zijn tegenwoordig nog steeds 100.000-klappers te koop, maar dit zijn een aantal losse rollen die men met een kliksysteem aan elkaar kan klikken, waardoor een 100.000-rol ontstaat.

Wat is de hardste Cobra?

De Cobra 6 is de heftigste Banger die in Europa te verkrijgen is. Hij bevat 48,5 gram kruit per stuk: bijna 25 keer zoveel als in Nederland per knaller is toegestaan.

Hoe duur zijn Cobras 6?

DiBlasio-Vuurwerk-Cobra6-Knal, 12,99 €

Hoeveel kost 20 nitraten?

Normale prijs: € 12,00 Superstunt: € 10,00 DUMBUM F2 Nitraten (ACTIE 60 stuks) Tsjechische nitraat van het geliefde merk DUMBUM!

Hoe gevaarlijk is een Cobra 8?

Politie waarschuwt voor verwoestende kracht van de Cobra 8: ‘Je kunt niet alleen een vinger maar je hele arm verliezen’ Ze hebben de explosieve kracht en donderende knal van een handgranaat.

Wat als je wordt gepakt met Cobra 6?

Dit kan variëren van 100 euro boete bij het op straat of in de auto in bezit hebben van consumentenvuurwerk tot minimaal 400 euro boete bij het afsteken van professioneel vuurwerk, zoals een cobra.