Hoe vermeld je hobby’s op je cv?

Hoe vermeld je hobby’s op je cv?

Positief beeld schetsen met je hobby’s Denk bij het opstellen van je cv goed na over de functie die je ambieert en stem daar vervolgens je cv op af. Probeer in te schatten of jouw hobby’s in lijn zijn met het beeld dat je wil schetsen als ideale kandidaat voor de functie waarop je solliciteert.

Is afspreken een hobby?

Ongepaste of illegale hobby’s en interesses noemen. Hobby’s benoemen die iedereen heeft: afspreken met vrienden of familie is geen hobby.

Wat doe je in je vrije tijd sollicitatiegesprek?

Over het algemeen scoren hobby’s goed waaruit blijkt dat je energiek, sociaal, veelzijdig, creatief, maatschappelijk betrokken of een doorzetter bent. Vertel in ieder geval met enthousiasme over je vrijetijdsbesteding, zodat je werkgever ziet waar je passie voor voelt.

Wat is een extracurriculaire activiteiten?

Extracurriculaire activiteiten zijn activiteiten die jij naast je studie doet. Zeker als je nog weinig werkervaring hebt, kunnen extracurriculaire activiteiten zoals een bestuursjaar, commissiewerk binnen een studentenvereniging of relevante bijbaantjes een flinke boost aan je cv geven.

Welke eigenschappen op cv?

Leergierig. Nuchter. Positief. Spontaan. Zorgzaam. Voortvarend. Geduldig. Sensitief.

Wat is een leuke hobby voor thuis?

Puzzelen. Ga lekker aan de leg en ga voor de goeie ouwe puzzel. Handwerken. Haken, breien of borduren; je kunt alle kanten op. Kleuren voor volwassenen. Handlettering. Sieraden maken. Origami. Beeldhouwen. Schilderen.

Kan winkelen een hobby zijn?

Winkelen. Vrijetijdsbesteding doe je in je vrije tijd! Volgens Wikipedia is dat: ‘De tijd die men niet hoeft te besteden aan verplichte of noodzakelijke activiteiten zoals (huishoudelijk) werk, zorg en studie.

Wat is een leuke hobby voor mannen?

Yoga. Yoga is een geweldige manier om te herstellen na een workout en te relaxen na een stressvolle dag. Meditatie. Leer een muziekinstrument. Koken. Fit worden. Bakken. Leer te dansen. Voedselfotografie.

Is luisteren naar muziek een hobby?

De hobby moet dan wel bijzonder en/of persoonlijk zijn. In 18% van de in ZP Facts onderzochte cv’s van ZP’ers wordt ‘muziek’ genoemd als vrijetijdsbesteding. Bij een groot deel hiervan is niet duidelijk of het om een bepaalde muziekstroming gaat, of zij graag naar muziek luisteren of dat zij een instrument beoefenen.

Waarom zijn hobby’s belangrijk?

Het hebben van een hobby die we leuk vinden brengt ons plezier en draagt bij aan een leuker leven! Het geeft ons iets leuks om te doen in onze vrije tijd en geeft ons de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren. We hebben het geluk dat er tegenwoordig zoveel verschillende opties zijn.