Hoe werkt Allesbal?

Hoe werkt Allesbal?

De spelleider(docent) roept een getal. Dit aantal spelers rent van de bank naar de muur bij het andere doel. Intussen gooit de spelleider een bal in het midden van de zaal. Als beide groepen de muur hebben aangetikt en zich weer omdraaien zien ze welk spel er gespeeld gaat worden.

Wat is Multibal?

MultiBall is de nieuwste sportgamification-technologie om mensen actief te maken. Het is een nieuw product dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop een eenvoudige muur in elke ruimte kan worden gebruikt.

Wat is Tikspelen?

Tikspelen zijn leuke spelletjes waarbij er één of meerdere spelers de tikker zijn. De tikker moet proberen andere spelers af te tikken. Tikspelen kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden en in verschillende groepsgroottes. De tikspelletjes zijn geschikt voor verschillende leeftijden en situaties.

Wat voor soorten trefbal zijn er?

Trefbal met matten. Trefbal met achtervak. Trefbal zonder vakken. Trefbal met kegelroof. Iemand is ‘m, niemand is ‘m. Catwalk trefbal . 2-vakken jagerbal. Jagerbal.

Welke sport lijkt op trefbal?

Wat is dodgeball? Het spelletje trefbal is allom bekend. Sinds een aantal jaar is daar nu ook een sportvariant van: Dodgeball. Twee teams van zes spelers, vijf ballen, afgooien, ontwijken, afweren & vangen.

Wat is iemand is hem niemand is hem?

Uitleg[bewerken] Iemand is hem niemand is hem is een spel voor buiten op een grasveld of tegels. De leden gaan verspreid klaar staan, waarna de leiding een bal in de groep gooit. Wanneer iemand dan de bal oppakt mag hij of zij een ander proberen af te gooien.

Hoe werkt wc tikkertje?

Je kiest een tikker en de andere leden lopen rond. Wanneer iemand getikt is, wordt die een WC (gaat wat gehurkt zitten). Die persoon kan bevrijd worden als iemand anders op de getikte persoon zijn WC komt sjassen (mag met geluid).

Hoe maak je trefbal moeilijker?

Dat betekent dat je de bal ook niet mag afweren. Om het spel iets moeilijker te maken, kun je de regel instellen dat de bal alleen door de handen afgeweerd mag worden. Op deze manier wordt het lastiger om iemand af te gooien.

Hoe speel je koningsbal?

Het terrein wordt verdeeld in twee vakken. Aan de achterzijde van elk vak staat er een koning van de overstaande ploeg. De ploegen proberen elkaar aan te gooien. Als je de bal niet rechtstreeks kan vangen of de bal de grond niet eerst heeft geraakt, dan ben je er aan.

Welke balsporten zijn er allemaal?

Australisch voetbal. Bandy. Basketbal. Biljart. Boccia. Bossaball. Bowlen. Bowls.