Hoe werkt Gynzy?

Hoe werkt Gynzy?

Maak je account aan. Maak eenvoudig een gratis account aan om snel van start te gaan. Koppel je leerlingen. Koppel je leerlingen uit ParnasSys of ESIS, of maak handmatig groepen aan. Start je lessen. Maak eigen digibordlessen of gebruik bestaande instructielessen die aansluiten bij jouw leerdoelen.

Hoe maak je een Gynzy Kids account?

We bieden je zo de mogelijkheid om snel en effectief in te kunnen spelen op een situatie in de klas en op de belevingswereld van kinderen. Op www.gynzy.com kun je gratis een proefaccount aanmaken. Dit geeft je toegang tot de software en geeft je een goede gelegenheid om hiermee kennis te maken.

Wat is een Verwerkingslicentie?

Met de verwerkingslicentie krijg je toegang tot de digitale werkboeken van de serie inclusief een persoonlijk schrift. Met de ´verwerkingslicentie inclusief video´ krijg je daarnaast toegang tot ruim zestig video´s met voorbeelden van verpleegtechnische handelingen.

Is Gynzy een methode?

In onze adaptieve leeromgeving maken je leerlingen digitaal alle lesstof. Zo blijft je klas gemotiveerd door de opgaven op maat en heb jij tijd voor persoonlijke begeleiding doordat de lessen automatisch worden nagekeken. Of je nu volgens een methode werkt, of zelf de leerroute uit wilt stippelen; alles is mogelijk!

Wat is een Totaallicentie?

Leerling totaallicentie: leerlingen hebben toegang tot alle content van het leerplatform: zowel de opdrachten als de theorie kunnen digitaal gemaakt en gelezen worden. Deze licentievorm vervangt alle boeken van de methode. En is inclusief de content van de startlicentie.

Hoe pas je adaptief onderwijs toe?

Adaptief onderwijs is onderwijs dat voldoet aan een drietal basisbehoeften van leerlingen: relatie, competentie en autonomie. Onder de basisbehoefte relatie wordt verstaan dat leerlingen zich geaccepteerd weten, ze erbij horen, ze het gevoel hebben welkom te zijn, ze zich veilig voelen.

Waarom coöperatieve werkvormen?

Het stimuleert de betrokkenheid en een actieve deelname van de leerlingen. Er is veel variatie in werkvormen. De leerlingen leren veel van en met elkaar. Coöperatief leren bevordert ook de sociale vaardigheden en draagt daardoor bij aan een verbeterde sfeer in de groep.

Wat zijn adaptieve leermiddelen?

Adaptieve leermiddelen en digitale toetsen bieden een leerling de mogelijkheid om in eigen tempo en op eigen niveau te leren, waar en wanneer hij wil. De data uit deze technologieën worden verzameld, geanalyseerd en benut om het individuele leerproces te evalueren en bij te sturen.

Welk tekenprogramma gratis?

Krita. Tekensoftware van topkwaliteit, volledig gratis voor alle creatievelingen. Artweaver Free. Realistische traditionele media, met een enorme selectie aan penselen. Microsoft Paint 3D. Kindervriendelijke tekensoftware voor het maken van 3D modellen. Microsoft Fresh Paint. MyPaint.

Wat is de beste teken app?

Adobe Draw (iOS & Android) Als je een tekenaar bent die met vectoren werkt, is Adobe Draw jouw ideale app voor digitaal tekenen. Met de aanpasbare penselen kun je tekenen, ontwerpen en je eigen kunstwerken stylen.