Hoe werkt het spel hints?

Hoe werkt het spel hints?

Hints is een spel waarbij niet gesproken mag worden. Hierbij moet iemand aan de rest van zijn of haar team duidelijk maken welk woord of welke woordencombinatie hij of zij uitbeeldt, zonder erbij te spreken.

Wie ben ik inspiratie?

Ben ik een mens? Ben ik een dier? Ben ik een vrouw? Ben ik ouder dan jaar? Ben ik bekend? Ben ik een zanger? Leef ik in Nederland? Praat ik Engels?

Wat ben ik spel volwassenen voorbeelden?

Knip met een schaar de kaartje van papier of (dun)karton. Op elk kaartje schrijf je een naam, een dier of een voorwerp. Bijvoorbeeld de naam van een beroemd persoon: een tv-presentator, pop-artiest etc. Maak het niet te moeilijk, de kinderen moeten het wel kunnen raden!

Hoe werkt slabakken?

Je pakt een kaartje uit de bak en probeert binnen de regels je team te laten raden wat er op je kaartje staat. Als je team het antwoord raadt, bewaar je het kaartje. Je mag nooit het woord hardop zeggen dat op het papiertje staat geschreven.

Wie is de dude spel?

In dit hilarische spel is de levensgrote opblaaspop Dude je beste vriend. Beeld samen met hem zo veel mogelijk situaties uit. Speel bijvoorbeeld een scène uit een film na of beeld een sport of beroep uit. De andere spelers proberen binnen de tijd te raden wat jij allemaal met de Dude uitbeeldt.

Hoe geef je een goede hint?

Tip: geef je hints een nummer met bijvoorbeeld #1 of #2. Houd je ook jezelf geheim? Vertel dan dingen over hoe je elkaar hebt leren kennen. Of laat weten dat je de andere al heel goed kent, door details te onthullen over de plek waar de genodigde woont, werkt, of sport.

Wat is een hint?

hints (meerv.) 1) Aanwijzing 2) Bedekte toespeling 3) Gebaar 4) Inlichting 5) Inlichting van een ingewijde 6) Mededeling 7) Melding 8) Sein 9) Seintje 10) Stille wenk 11) Suggestie 12) …

Wie ben ik levend?

Speel “levend wie is het?”: Neem een kind in gedachten. Alle kinderen gaan staan en mogen om de beurt vragen stellen (Heeft het kind bruin haar?). De kinderen die passen bij de vraag blijven staan, de anderen gaan zitten. Tot er iemand overblijft.

Wie ben ik voorhoofd?

“Wat ben ik?” is een variant op “Wie ben ik?”. Alle deelnemers krijgen een briefje op hun voorhoofd geplakt met een dier erop geschreven. Door vragen te stellen aan andere deelnemers (die ook zo’n briefje op hun voorhoofd hebben geplakt), moeten ze erachter zien te komen welk dier ze “zijn”.

Wat is een vragenspel?

Het vragenspel gaat als volgt: één persoon vertelt een raadsel in de vorm van een verhaal. De anderen moeten vervolgens met ja-neevragen zien te achterhalen wat er gebeurd is.