Hoe wordt een mannetjes vis genoemd 6 letters?

Hoe wordt een mannetjes vis genoemd 6 letters?

Definities die `mannetjesvis` bevatten: Hommer = 1) Dier 2) Geltharing 3) Homvis 4) Hummer 5) Mannelijk dier 6) Mannelijke vis 7) Mannetjesharing 8) mannetjesvis 9) Milter 10) Verdikking aan het boveneind van een mast 11) Vis 12) Vis (mannelijk) 13) Zeekreeft…

Hoe noemen we de Boomkunde?

informele benaming van dendrologie: wetenschap die zich met bomen, heesters en andere houtachtige planten bezighoudt Voorbeeld: `Hij is bijzonder geïnteresseerd in de boomkunde. ` Bron: WikiWoordenboek. 1 definitie op Encyclo 1) Dendrologie…

Wie ontdekte als eerste Amerika 10 letters?

Christoffel Columbus gaat de boeken in als de ontdekker van Amerika. 500 jaar na de Vikingen wil hij via het westen naar Azië varen en stuit hij op het nieuwe land op 12 oktober 1492.

Hoeveel chromosomen heeft een mens Puzzelwoord 12 letters?

Het DNA van de mens bestaat uit ongeveer 3,2 miljard letters (3.200.000.000) en ligt verspreid over 23 paren chromosomen (Wikipedia).

Hoe heet Torino in het Nederlands 5 letters?

In Nederlands betekent Torino: Turijn, Teunis, Theodor (we hebben 6-vertalingen gevonden).

Hoe noem je iemand die veel van bomen weet?

Reacties. Volgens de bomenstichting heet zo iemand een boomspecialist. Als je er een nodig hebt kunt je die zelfs opzoeken op hun site.

Hoe heet leer van planten en dieren?

Oecologie is de leer van het verband, dat er bestaat tusschen de plant of het dier en hun omgeving. Afgeleid van en Grieksche woord dat huis beteekent. Onder omgeving wordt dan verstaan het klimaat, de bodem en de omringende planten en dieren. Vormt een onderdeel van de planten- en dierengeographie.

Hoe heet de leer van de planten en de dieren?

De leer der levensverrichtingen van planten (planten-p.) en dieren (dier-p.).

Welke Viking heeft Amerika ontdekt?

De middeleeuwse sagen over de Viking Leif Eriksson die als eerste het Noord-Amerikaanse continent bereikte, werden lang afgedaan als fictie. De Noormannen staken al vanaf de 8e eeuw de oceaan over. Erikssons reis rond het jaar 1000 leidde hem volgens de overlevering naar Groenland.

Wie ontdekte in 1492 Amerika?

De Italiaanse ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus wordt gezien als de ontdekker van Amerika in 1492. Hijzelf heeft echter nooit geweten dat het niet Indië was waar hij aankwam.