Hoe wordt een Mannetjesvis genoemd puzzel?

Hoe wordt een Mannetjesvis genoemd puzzel?

Definities die `mannetjesvis` bevatten: Hommer = 1) Dier 2) Geltharing 3) Homvis 4) Hummer 5) Mannelijk dier 6) Mannelijke vis 7) Mannetjesharing 8) mannetjesvis 9) Milter 10) Verdikking aan het boveneind van een mast 11) Vis 12) Vis (mannelijk) 13) Zeekreeft…

Hoe wordt tweeslachtigheid ook genoemd puzzel?

Tweeslachtigheid of hermafroditisme is het verschijnsel dat een organisme zowel de mannelijke als de vrouwelijke geslachtsorganen heeft.

Hoe noem je een gezichtssluier?

Nikaab – gezichtssluier = Moslim met hoofddoek – Het wel of niet mogen dragen van een gezichtssluier (nikaab) heeft in het voorjaar van 2002 in Nederland geleid tot discussies.

Hoe noemt men een reeks kledingwinkels puzzel?

Een aantal winkels met een herkenbare formule die goederen uit hetzelfde assortiment verkopen in meerdere steden.

Hoe kun je zien of een vis een mannetje of een vrouwtje is?

Er bestaan duizenden verschillende soorten vissen. Bij sommige vissoorten is het verschil tussen het mannetje en het vrouwtje goed te zien. De mannetjes zijn vaak gekleurder, hebben langere vinnen en/of grotere staarten. De vrouwtjes zijn vaak saaier van kleur, bijvoorbeeld bruin of grijs.

Wat is de derde letter van het Griekse alfabet?

De gamma (hoofdletter Γ, kleine letter γ, Grieks: γάμμα), is de derde letter van het Griekse alfabet.

Kan een intersekse persoon zichzelf zwanger maken?

De meeste mensen met een intersekseconditie zijn onvruchtbaar. Er zijn echter condities waarbij wel degelijk zaadcellen of eicellen worden geproduceerd. Bij ovotesticulaire DSD, bijvoorbeeld, is vaak sprake van werkzame geslachtsklieren, hoewel het nooit mogelijk is dat men zichzelf zou bevruchten.

Wat is een Hermafobiet?

Hermafrodiet is een verouderde (en beledigende) term voor tweeslachtigheid. Het woord hermafrodiet wordt enkel voor dieren of planten gebruikt. De correcte term voor mensen met zowel vrouwelijke als mannelijke geslachtskenmerken is intersekse.

Kan je jezelf zwanger maken als hermafrodiet?

Hermafrodieten bezitten zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsorganen en kunnen dus ook zichzelf bevruchten. Ondanks het gemak van deze aseksuele zelfbevruchting geeft de hermafrodiet toch de voorkeur aan mannetjes. Omdat dit meer nakomelingen oplevert en meer genetische variatie in het nageslacht.

Wat is de betekenis van nikab?

De nikab (ook nikaab, niqab of niqaab) (Arabisch: نقاب, niqāb) is de Arabische benaming voor een sluier die het gezicht bedekt en de ogen (meestal) vrijlaat.