Hoe zie je je rekenmachine geschiedenis?

Hoe zie je je rekenmachine geschiedenis?

Een lijst met eerdere vergelijkingen en resultaten bekijken: Swipe bovenaan de rekenmachine omlaag. Je eerdere berekeningen en de knoppen van de rekenmachine tegelijkertijd bekijken: Je kunt de Rekenmachine – geschiedenis gedeeltelijk omlaag slepen.

Waar zit de rekenmachine op de iPhone?

Snel toegang tot Rekenmachine in het bedieningspaneel. Veeg omlaag vanuit de rechterbovenhoek van de iPhone X en nieuwer of veeg omhoog vanaf de onderrand van het scherm op andere modellen om snel toegang te krijgen tot het bedieningspaneel en Rekenmachine met één tikje te openen.

Waar zit mijn calculator?

Windows 10: klik op de Startknop > Rekenmachine. Windows 11: klik op de Startknop > Alle apps > Rekenmachine.

Waar zit rekenmachine iPad?

De iPad heeft standaard geen calculator applicatie, je zal dan opzoek moeten gaan naar alternatieve apps, een mooi voorbeeld hiervan is Calcbot van Tapbots.

Hoe zet ik een app terug op iPhone?

Ga op uw iOS -apparaat naar de App Store. Zoek de app . Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps . Tik op om de app terug te zetten. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.

Wie vond de zakrekenmachine?

Chip-uitvinder Jack Kilby ontwikkelde in 1967 in de laboratoria van Texas Instruments de eerste zakrekenmachine; het apparaat woog 1,5 kilo en was zo dik als een woordenboek.

Wat is een goede rekenmachine app?

Grafische rekenmachines voor Android Grafische Rekenmachine Mathlab – Deze rekenmachine van Mathlab heeft alles wat je van een grafische rekenmachine kunt verwachten en nog meer. De app krijgt regelmatig updates voor nieuwe functies of kleine verbeteringen.

Waarom zit er geen rekenmachine op de iPad?

Over de vraag waarom iPad geen standaard Rekenmachine-app heeft, is Apple nooit duidelijk geweest. Rumor has it dat de bestaande Rekenmachine-app van iPhone ooit overgebracht werd op de iPad. Helaas was dit geen succes, want de weergave van de app moest uitgerekt worden om op het scherm van de iPad te passen.

Waar koop ik een rekenmachine?

Of je nu een rekenmachine zoekt voor de middelbare school waar je ook notities in op kunt slaan of een voor het hoger onderwijs, Blokker heeft het in huis. Wij bieden een ruim assortiment aan rekenmachines van verschillende merken waaronder Casio, Canon en Texas Instruments.

Hoe krijg je je rekenmachine weer normaal?

Je rekenmachine instellen Stel je rekenmachine in op MODE 1 om in de normale mode te werken en niet in de tabel of statistiek mode. Kies vervolgens SHIFT MODE 1 voor MthIO. Hiermee maak je het invoeren en bekijken wiskundige notaties, zoals breuken, op meer dan 1 regel mogelijk.