Hoeveel dochters heeft Mr Bean?

Hoeveel dochters heeft Mr Bean?

Bean 25 jaar getrouwd was, kreeg hij al 2 kinderen. Hij heeft nu al een zoon van 23 jaar en een dochter van 21 jaar.

Kan Mr Bean praten?

In deze film komt aan het licht dat Bean een medewerker is van de National Gallery in Londen en staat als voornaam op zijn paspoort: MR. Slechts zelden praat Mr. Bean. Over het algemeen mompelt hij slechts een onverstaanbaar gebrabbel.

Wat is er gebeurd met mr Bean?

“BBC BREAKING NIEUWS: Mr. Bean (Rowan Atkinson) gestorven op 58-jarige leeftijd door zelfmoord”, luidde de post. Het bericht deed de ronde op Facebook, compleet met BBC-logo en herdenkingsfoto.

Hoeveel heeft Mr Bean verdient?

Voor een jaarsalaris betaalde hij zichzelf 1,34 miljoen pond (dat is meer dan $ 1.700.000).

Waar woont Mr Bean?

Hij woont in een flat op Arbour Road 12 in het Londense district Highbury. 8. Beans partner verschijnt slechts in drie afleveringen en staat in de credits steeds vermeld onder de naam ‘girlfriend’, terwijl ze in de reeks meermaals ‘Irma’ wordt genoemd.

Hoe heet de knuffel van Mr Bean?

Altijd al gedroomd van een trouwe vriend zoals Mr. Bean’s “Teddy”? Teddy staat altijd aan de zijde van zijn beste vriend Mr. Bean.

Wat is de kleur van de auto van Mr Bean?

Mr. Bean verkoopt zijn auto. De vraagprijs is niet mals: zo’n 10 miljoen euro. Dan hebben we het ook niet over de gifgroene Mini Cooper met het slotje aan de buitenkant, maar over een paarse McLaren F1.

Hoeveel films Mister Bean?

Het beste antwoord. Twee: Bean en Mr, Bean’s holiday.

Is Mr Bean Nederlands?

Bean (Engels: Mr. Bean: The Animated Series) is een animatieserie uit 2002, gebaseerd op de Britse televisieserie over het komische personage Mr. Bean, vertolkt door Rowan Atkinson.

Hoeveel filmpjes Mr Bean?

Uiteindelijk verschenen er nog wel twee films van Mr Bean. De eerste film speelde zich af in Amerika en verscheen in 1997. De tweede film verscheen tien jaar later en speelde zich af in Frankrijk.