Hoeveel geld opgehaald Glazen Huis?

Hoeveel geld opgehaald Glazen Huis?

Het Glazen Huis werd in 2004 voor het eerst opgebouwd. De actie was jarenlang enorm populair, trok veel luisteraars naar de radiozender en zorgde voor hoge opbrengsten, met een record van 12,3 miljoen euro in 2013. Bij de editie in 2017 werd 5 miljoen euro opgehaald.

Waar staat het Glazen Huis in 2022?

Het Glazen Huis komt dit jaar weer naar Amersfoort. Omdat er vorig jaar slechts beperkt bezoekers konden worden ontvangen vanwege de coronamaatregelen, is de stad opnieuw aangewezen als locatie voor het evenement. In de week voor kerst zullen 3FM-dj’s zich een week lang laten opsluiten in het Glazen Huis.

Wat is er gebeurd met 3FM?

De NPO moet bezuinigen op 3FM. 2020: Weer een nieuwe programmering, met Timur Perlin die terugkeert op de zender. 2021: Sharid Alles kondigt eind 2021 haar vertrek aan. Eerder is er een incident met haar en dj Timur Perlin.

Hoe lang duurt Serious Request?

3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Wat betekent Serious Request?

De Betekenis: Serieus verzoek (serieuze vragen)mensen zeggen serious request geen 3fm serious request want dat is makkelijker.

Waar is Serious Request 2022?

3FM Serious Request vindt dit jaar voor het tweede jaar op rij plaats in Amersfoort.

Waar komt het Glazen Huis te staan?

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request komt dit jaar gewoon op het plein in De Nieuwe Stad in Amersfoort te staan. Wel komt er een ‘schaalbaar plan’ waarmee de radiozender op het laatste moment kan beslissen over publiek.

Waar is de Glazen Huis?

Het Glazen Huis staat dit jaar in Amersfoort. In tegenstelling tot eerdere edities staat het niet in het centrum van een stad, maar op een afgesloten terrein. Duizend mensen mogen tegelijkertijd het terrein op.

Waar staat Serious Request?

In de week voor kerst zitten de 3FM-dj’s opgesloten in het Glazen Huis dat dit jaar weer in Amersfoort staat net als in 2021. Waarom gaan we opnieuw naar Amersfoort?

Waar staat het Glazen Huis van 3FM?

Dit jaar staat Het Glazen Huis in Amersfoort. Het huis waar Sander, Frank, Jorien en Rob de hele week plaatjes voor geld zullen draaien. En jij kan langskomen. Iedere dag zal tussen 05:00 en 17:00 uur het terrein geopend zijn voor bezoek.