Hoeveel koolhydraten in Sportknip?

Hoeveel koolhydraten in Sportknip?

Snel de barcode gescand in MFP en verdomd: Maar 9,85 gram koolhydraten per 100g! (het meeste brood bevat 40-50 gram) en maar 200 kcal per 100 gram (meestal zo’n 260).

Wat zit er in Sportmik brood?

De Sportmik is een voedzaam en smaakvolbrood en bevat 75% minder koolhydraten dan een volkorenbrood. De Sportmik is rijk aan eiwitten en houdt de bloedsuikerspiegel stabiel. Ook zit de Sportmik vol met zaden & pitten. De Sportmik is vezelrijk.

Hoe goed is koolhydraatarm brood?

Conclusie. Het klopt dat er minder koolhydraten zitten in koolhydraatarm brood. Het bevat echter vaak meer calorieën en vet dan gewoon brood en dit wordt door menig consument over het hoofd gezien. Dit wil niet zeggen dat alle vetten ongezond zijn en dat je bij afvallen alleen op de calorieën moet letten.

Hoeveel koolhydraten in slanke lijntjes?

Het Slankelijntje is een heerlijk zacht en mals bolletje, gedecoreerd met pompoenpitten. Naast dat het Slankelijntje een heerlijke smaak heeft, heeft het diverse voordelen. De grootste is het aantal koolhydraten; het bevat maar 3,03 koolhydraten per 100 gram. 1 Slankelijntje bevat maar 2,45 gram koolhydraten.

Wat kost Sportmik stoepje?

Sportmik: €2,85 per stuk 4 voor €10,- Lekker traditioneel de vakantie kilo’s eraf sporten samen met ’t Sportmik van ’t Stoepje: Sportmik is rijk aan eiwitten en vezels wat een gunstig effect heeft op je darmflora. Door de extra eiwitten in dit brood, heb je eerder een verzadigd gevoel na het eten ervan.

Wat is gezonder volkorenbrood of koolhydraatarm brood?

Qua vitamines en mineralen wijken de koolhydraatarme broodsoorten nauwelijks af van gewoon volkoren brood (5). Het is in dat opzicht dus niet nadeliger maar ook niet gezonder dan het eten van gewoon volkoren brood. Wat wel nadeliger is, is de prijs van koolhydraatarm brood.

Hoeveel koolhydraten Sportmik stoepje?

Sportmik is een voedzaam en smaakvol broodje van ’t Stoepje (te koop op diverse markten en winkelketens) met 75% minder koolhydraten (9,85 g)dan een volkorenbrood. Het is daarnaast rijk aan eiwitten (25,8 g) en vezels (8,7 g) houdt daardoor de bloedsuikerspiegel stabiel en zorgt voor een goede darmwerking.

Heeft de Jumbo koolhydraatarm brood?

Genieten van lekker brood met 60% minder koolhydraten. Koolhydraat arm brood bevat van nature 60% minder koolhydraten dan bruin/tarwebrood. Een sneetje van 35 gram bevat 5 gram koolhydraten, een normale bruine/tarwe boterham bevat 15,8 gram.

Wat is Sportbrood?

Sportbrood is rijk gevuld Dat doet gewoon brood ook wel, maar sportbrood, levert een mix van snelle en langzame suikers in een verhouding waardoor sporters op de verschillende momenten tijdens hun sportprestatie koolhydraten toegevoerd krijgen.

Welk fruit eten bij koolhydraatarm dieet?

Bessen bevatten over het algemeen minder koolhydraten. Met name frambozen, Blauwe bessen, bramen en aardbeien kun je zonder problemen eten bij het volgen van het koolhydraatarm dieet.