Hoeveel kost een kaartje voor Avonturenpark Hellendoorn?

Hoeveel kost een kaartje voor Avonturenpark Hellendoorn?

U betaalt met de Uitje bon slechts €22,95* i.p.v. €35,50 na invoering van de kortingscode. In week 17, 18, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 42, 43 bedraagt de actieprijs € 23,95.

Wat kost een dagje Hellendoorn?

Volwassenen € 27,95 p.p. – kinderen t/m 9 jaar €14,50 p.p.

Hoeveel mensen mogen naar Hellendoorn?

Druk? Aantal bezoekers: circa 465.000 per jaar.

Wat is leuker Slagharen of Hellendoorn?

Attractiepark Hellendoorn heeft iets schattigs. Qua attracties lijkt het een beetje op Slagharen alleen hebben ze in Hellendoorn iets meer aandacht besteed aan de aankleding. Daarnaast hebben ze iets meer thrillrides en een 3-tal achtbanen. Hierdoor is het iets meer geschikt voor oudere kinderen.

Is Hellendoorn leuk voor volwassenen?

Kortom het was een hele leuke ervaring. Super dag voor kinderen en volwassenen. De show was spectaculair en vol humor. Het is leuk voor het hele gezin van klein tot groot.

Welk pretpark gratis op verjaardag?

Gratis entree verjaardag Efteling Bij de Efteling mag je gratis het park in 14 dagen voor tot 14 dagen na je verjaardag. Dit geldt echter alleen als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Efteling, als je online boekt en als er 3 anderen meegaan die wel betalen voor een Efteling kaartje.

Wat kost de Efteling per dag?

De entreeprijs voor de Efteling varieert tussen € 38,00 en € 46,00, afhankelijk van de bezoekdag. Op de meest rustige dagen is de entreeprijs € 38,00. Op rustige dagen € 41,00, op drukkere dagen € 44,00 en op heel drukke dagen € 46,00.

Welke leeftijd is Hellendoorn?

Op een half uurtje rijden van Capfun de Sprookjescamping ligt een prachtig pretpark: Avonturenpark Hellendoorn. Voor een hele dag spanning, avontuur en shows. Kinderen tot twaalf jaar hebben hier de tijd van hun leven.

Wie is de eigenaar van Hellendoorn?

Avonturenpark Hellendoorn en veertien andere Europese pretparken worden overgenomen door een investeringsmaatschappij van de koninklijke familie van Abu Dhabi. De huidige Belgische en Franse eigenaren van de Looping Group, waar Avonturenpark Hellendoorn toe behoort, verkopen de pretparkgroep aan Mubadala Capital.

Heeft Hellendoorn een zwembad?

De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong & oud! Naast de 11 spectaculaire glijbanen hebben wij voor de kleine waterratten een waterspeelplek.