Hoeveel kost het om Snollebollekes te boeken?

Hoeveel kost het om Snollebollekes te boeken?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Snollebollekes is € 24.950 . Deze gage voor het inhuren van Snollebollekes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Snollebollekes is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Waar wonen de Alpenzusjes?

Ze groeide op in Tilburg, maar woont inmiddels zo’n vijf jaar in Berkel-Enschot. Samen met Kirsten Stroek vormt ze sinds 2014 het bekende Nederlandstalige zangduo ‘De Alpenzusjes’, een succesformule die bestaat sinds 1980. De ‘originele’ Alpenzusjes stopten in 2009.

Wat kosten Suzanne en Freek?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Suzan & Freek is € 13.500 . Deze gage voor het inhuren van Suzan & Freek is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Suzan & Freek is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Wat kost Mart Hoogkamer per uur?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Mart Hoogkamer is € 6.995 – € 8.995 . Deze gage voor het inhuren van Mart Hoogkamer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wat kost Afrojack per uur?

Hij vraagt tussen de 200.000 en 400.000 dollar, schrijft Quote. Afrojack komt ‘al’ voor 75.000 dollar een plaatje draaien. Een schijntje als je het vergelijkt met Amerikaanse artiesten: Justin Timberlake, Madonna, Bon Jovi en Bruce Springsteen komen hun bed niet uit voor minder dan een miljoen.

Wat kost Jan Smit per uur?

Jan Smit vraagt €14.000 voor een halfuurtje meeblèren met een bandje. De Volendamse vrienden van Jan Smit vragen net als Jan €14.000 voor dertig minuten schnabbelen. Voor €15.000 is Frans Bauer een halfuur de uwe. René Frogers kost €16.000, maar voor dat geld neemt ‘ie wel de Frogettes mee.

Wat kost een optreden van Anouk?

Anouk. Toch lijkt het erop dat je Anouk ook al voor zo’n 50.000 euro kunt laten langskomen, maar dan wel akoestisch. Mét band betaal je 30.000 euro meer.

Wat kost een optreden van Tino Martin?

Een optreden van Tino Martin kost tegenwoordig zo’n € 12.500,00 excl. BTW & Buma. Het gaat hierbij om een optreden van 1 x 30 minuten, inclusief een geluidsset en een geluidsman. Dit zijn optredens zonder live band, met professionele orkestbanden.

Wie is de duurste zanger van Nederland?

Tiësto, ofwel Tijs Verwest, is de rijkste muziekartiest van Nederland. Volgens zakenmagazine Quote heeft de dj, die inmiddels 48 jaar oud is, al 100 miljoen euro bij elkaar gedraaid. Tiësto heeft dat bedrag overigens mede verdiend door te investeren in muziekplatforms.

Hoeveel vraagt Ronnie Flex voor een show?

Ronnie Flex Voor 30 minuten moet je maar liefst 12.750 euro (!!) neerleggen. Wil je dat Ronnie ook zijn Dieuxperience meeneemt? Dan gaat het je 22.500 euro kosten.