Hoeveel liter inhoud?

Hoeveel liter inhoud?

Inhoud = lengte (l) x breedte (b) x hoogte (h). 1 dm3 = 1 liter.

Hoeveel liter is 100 CL?

Van liter naar milliliter Om van het aantal liter naar het aantal deciliter te gaan, moet je x 10 doen. Om van het aantal liter naar het aantal centiliter te gaan, moet je x 100 doen.

Hoeveel is 1mt?

Een gewichtseenheid gelijk aan 1.000 kg, of 2,204.6 pond.

Wat geeft de maat m3 weer?

Kubieke meter betekent dat de inhoud wordt berekend op basis van de lengte, de breedte en de hoogte. Door deze gegevens met elkaar te vermenigvuldigen bereken je de inhoud. Het kleine cijfer 3 geeft weer dat er een bewerking wordt uitgevoerd met drie gegevens; de lengte, de breedte, de hoogte.

Hoeveel weegt 300 liter water?

Reacties. 1 Liter water van ongeveer 4 graden Celcius is gelijk aan 1 kilo.

Hoe groot is 100 cm?

Het voorvoegsel centi van de lengte eenheid centimeter staat voor een honderdste. Het voorvoegsel is afgeleid van het latijnse centum dat staat voor honderd. Vandaar dat er 100 centimeter in een meter gaan.

Hoeveel kg is 10 Mton?

De megaton is een eenheid van massa, gelijk aan 1000 miljoen kilogram.

Hoeveel ton is een mega ton?

megaton – Zelfstandignaamwoord 1. (natuurkunde) een miljoen ton, een miljard kilo, 10^12 gram ♢ Toch kan de val van zo’n asteroïde in het midden van een oceaan ernstige gevolgen hebben.

Waar staat M4 voor?

M4 staat voor de maat. een moer M4 past op een draadeind ( of bout etc) M4 ofwel 4 millimeter metrisch draad. Metrisch als in tegenstelling tot bijvoorbeeld Engels ( whitworth) draad.

Hoeveel m3 is een gemiddelde inboedel?

Onderstaand wat gemiddelden: gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3. gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3. gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3.