Hoeveel seizoenen heeft Twee zomers?

Hoeveel seizoenen heeft Twee zomers?

Helaas voor fans van de meeslepende thrillerserie heeft Netflix slecht nieuws: er komt geen tweede seizoen van Twee Zomers. De makers van de serie bevestigen dit ook.

Hoeveel afleveringen zijn 2 zomers?

6 Afleveringen6 Afleveringen6 Afl. Dertig jaar na een tragisch incident komt een groep vrienden weer samen op een eilandje voor de Franse Azurenkust.

Wie chanteert in Twee zomers?

Er zit zeker genoeg mysterie in om te gaan raden wie Peter (en de mannen) chanteert. Hoe het zich dan allemaal ontplooit vond ik dan weer minder. Eigenlijk de vrouwen tegen de mannen. Ik vond dat een beetje een anticlimax.

Welk eiland is 2 zomers opgenomen?

Broeierig op Zuid-Frans eiland gefilmd Belgisch drama over het problematische verleden van een vriendengroep doet vooral denken aan betere tegenhangers. In 1992 verkrachtten een paar mannen tijdens de zomervakantie een vrouw uit hun vriendengroep.

Waar is de serie 2 zomers opgenomen?

En daarvoor hoeft u niet eens de boot te nemen: in werkelijkheid gaat het om een vakantievilla op het uiterste rotspuntje van het Zuid-Franse Le Lavandou. Met een Vlaamse ondernemersfamilie als eigenaar.

Wie speelt Lia in twee zomers?

Sanne Samina Hanssen speelt Lia Donkers (31). Zij is de nieuwe vriendin van Luk en was er dus niet bij in 1992. Nu mag Lia wel mee op lang weekend. Ze is blond maar allesbehalve dom.

Is twee zomers op Netflix?

Vlaamse hitserie nu nummer twee op Netflix. Vanaf 3 juni staat de serie Twee Zomers op Netflix. In de Vlaamse thrillerserie wordt een vriendengroep tijdens een reünie op een prachtig en zonnig eiland geconfronteerd met oude geesten uit het verleden. Lees hier de serierecensie van Twee Zomers.

Wie schreef Twee zomers?

Twee zomers, Michael Berg | 9789044348842 | Boeken | bol.com.

Hoe laat begint 2 zomers?

Twee zomers: vanaf 6 februari elke zondag om 21.05 uur op Eén. De serie is ook meteen helemaal te bekijken op VRT NU.

Waar kan je Twee zomers bekijken?

Twee Zomers streamen of downloaden. Wil je Twee Zomers (2022) kijken? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Twee Zomers kunt streamen, huren, kopen of downloaden via streamingdiensten in Nederland. De serie is nu te zien op Netflix.