Hoeveel tijd nodig in Spoorwegmuseum?

Hoeveel tijd nodig in Spoorwegmuseum?

Een leuk museum, waar kinderen lekker actief bezig kunnen zijn. Genoeg afwisseling. Je kunt er echt wel een paar uur bezig zijn, een halve dag.

Welke treinen staan er in het Spoorwegmuseum?

1501. Bekijk. Rongen wagens NS 87583 LWGK en NS 87915 LWR. Bekijk. Ketelwagen SM 10402. Bekijk. HSM 33208. Bekijk. NS P 8502 Pec. Bekijk. Koelwagen (21 84807 9 526-0, Ibces) Bekijk. Zelflosser (20 84 057 8 024-7) Bekijk. Ongevallenkraan (NS 9741503) Bekijk.

Wat kost de entree van Spoorwegmuseum?

Prijzen op Spoorwegmuseum kaartjes Ticket per persoon van 4 jaar en ouder – € 17,50. Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis (behalve bij Thomas en Chuggington evenementen. Hierbij heb je vanaf 1 jaar een peuterticket nodig). Museumkaarthouders en BankGiro Loterij VIP-KAARThouders hebben gratis toegang.

Is Spoorwegmuseum leuk voor volwassenen?

Het spoorwegmuseum is niet alleen leuk voor de volwassenen, maar ook voor de jongere gezinsleden. Op loopafstand van de binnenstad vind je hier een geweldig grote collectie van historische treinen; in een prachtig pand. Je kunt verschillende tentoonstellingen bewonderen met allerlei leuke, interactieve thema’s.

Welke leeftijd Spoorwegmuseum?

Iedereen is welkom in het Spoorwegmuseum. Als je onder de 12 jaar bent is het verplicht om met een volwassene van boven de 18 jaar naar het museum te komen.

Is het Spoorwegmuseum binnen of buiten?

Het Spoorwegmuseum is het leukste station van het land. Gehuisvest in een schitterend nostalgisch stationsgebouw waar vroeger de trein naar Parijs vertrok. Je komt ogen tekort voor alle stokoude stoomlocomotieven en beroemde elektrische treinen. Er is van alles te doen, zowel binnen als buiten.

Wat is de prijs van een Museumjaarkaart?

Een nieuwe Museumkaart kost € 64,90. Als je de Museumkaart verlengt via onze brief, mail of via Mijn Museumkaart, krijg je € 4,95 korting en betaal je automatisch € 59,95 in plaats van € 64,90. Voor de Museumkidskaart en de Jongerenkaart betaal je automatisch € 27,50 in plaats van € 32,45.

Is het Spoorwegmuseum leuk voor kleine kinderen?

Het Spoorwegmuseum is een waar speelparadijs voor kinderen. Ze kunnen ravotten in de speeltuin, een machinist zijn in de Jumbo Express en natuurlijk niet te vergeten: de attracties. Oftewel, een leuk dagje uit met kinderen!

Heb je een pasfoto nodig voor een Museumjaarkaart?

De nieuwe Museumkaart wordt voortaan voorzien van een pasfoto van de houder. De Museumvereniging grijpt het 35-jarig bestaan van de Museumkaart aan om website en kaart een opfrisbeurt te geven. De kaart heette tot 2003 Museumjaarkaart. Tot die tijd was de kaart voorzien van een pasfoto.

Wat kost een Museumkaart voor 65 plussers?

Museumjaarkaart 65+ Voor € 64,95 schaf je deze kaart aan. Je kunt dan een jaar lang meer dan 400 musea gratis bezoeken. Ook bestaan er een jongerenkaart een een kidskaart.