Is garage een Nederlands woord?

Is garage een Nederlands woord?

Het woord garage staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

Hoe schrijf je garagebox?

Het woord garagebox staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

Wat zet je in de garage?

Opbergruimte. Parkeren van de auto. Opbergen of stallen van de fiets en scooter. Klusgarage met eigen werkbank en gereedschap. Knutselen of hobbyruimte. Sportruimte. Extra slaapkamer of kantoor.

Wat is het meervoud van het woord garage?

Het meervoud van garage is ‘garages’.

Hoe verkoop ik mijn garage?

Alleen de eigenaar kan een garage of parkeerplek verkopen. Wie staat er als eigenaar in het huidige eigendomsbewijs genoemd. Het eigendomsbewijs is het afschrift van de transportakte die je ontving van de notaris toen jij eigenaar werd. Dit is dezelfde persoon of organisatie die in het kadaster als eigenaar genoemd is.

Hoeveel huur voor garagebox?

De gemiddelde huurprijs van een garagebox ligt tussen de € 150 en de € 560.

Hoe groot is een garagebox?

De garageboxen variëren van 9 vierkante meter tot 21 vierkante meter. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen qua lengte, breedte en hoogte. Er is voldoende manoeuvreerruimte tussen de boxen.

Wat is het meervoud van olie?

oliën (meerv.)

Wat is oma in het Japans?

oma (zn): お婆さん

Hoe duur is een garage?

Wat kost het bouwen van een garage gemiddeld? Het is lastig om aan te geven wat het bouwen van een garage exact kost, dit is natuurlijk onder andere afhankelijk van de omvang van het project, maar gemiddeld genomen (bij een omvang van 15 tot 20 m2) zal het bouwen van een garage ongeveer €15.000 kosten.