Is het bedrag van het geluid belastingvrij?

Is het bedrag van het geluid belastingvrij?

6.7 Qmusic neemt de over de prijzen (eventueel) verschuldigde kansspelbelasting niet voor haar rekening. De winnaar van het radiospel evenals de winnaar van de €100.000,- SuperRonde nemen dit voor hun rekening.

Hoeveel geld is het geluid waard?

A: Het Geluid start met een waarde van €2.500,-. Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is €100,- meer waard. Dat geldt ook voor foute antwoorden die gegeven worden tijdens de SuperRonde.

Wie heeft het geluid geraden?

Bertus (33 jaar) uit Epe heeft vanmiddag in de middagshow bij Tom & Bram Het Geluid geraden! De oplossing is ‘het afstellen van een autostuur’ en wint hiermee €18.400. Bekijk hier de oplossingsvideo.

Wat is het hoogste bedrag van het geluid?

Het Geluid wordt al sinds 2007 bij Qmusic gespeeld. Inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste radiospel van Nederland. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.

Hoe heette Qmusic vroeger?

Qmusic (tot 31 augustus 2015 weergegeven als Q-music) is een commercieel Nederlands radiostation dat sinds 31 augustus 2005 uitzendt. Het station is eigendom van het mediabedrijf DPG Media uit Vlaanderen.

Hoe hoog is kansspelbelasting 2022?

De af te dragen kansspelbelasting bedraagt 29% in 2021 en 2022. Daarbij maakt het geen verschil of de prijs in geld of goederen is. Wie dus een Porsche wint met een cataloguswaarde van 200.000 euro, moet bijna 60.000 euro afdragen aan de Belastingdienst.

Hoeveel mensen doen mee met het geluid?

Het nieuwe spelelement betrekt de Q-luisteraar veel meer dan voorheen, het aantal aanmeldingen voor het ‘Het Geluid’ werd daardoor groter dan alle voorgaande edities. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de het aantal Q-members, veel eerder dan voorzien, de 500.000 aantikte.

Hoeveel belasting het geluid?

Bij aanvang van het spel is een geluid 2.500 euro waard, bij elk fout antwoord door een kandidaat wordt dit bedrag verhoogd met ten minste 100 euro. Net zolang totdat het geluid geraden is. De kandidaat die de juiste oplossing in de uitzending laat weten wint het bedrag van dat moment.

Hoe meld je je aan voor het geluid?

Meld je aan via de Qmusic-app. Als we in het bezit zijn van je telefoonnummer, meld je je automatisch aan als radiospeler en als app-speler. Na aanmelding met telefoonnummer maak je ieder uur kans om je antwoord op de radio te mogen geven. Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is € 100 meer waard.

Wat voor geluid maakt de aarde?

Het geluid van de aarde valt moeilijk te omschrijven. De een vindt het klinken als een opwellende storm, sommigen doet het denken aan een diepe grom en er zijn mensen die het doet denken aan de geluiden die je als ongeboren kind in de baarmoeder hoort. Je moet er zelf naar luisteren om te kijken wat het met jou doet.