Is Kikker een prentenboek?

Is Kikker een prentenboek?

Hartverwarmend prentenboek waarin Kikker leert dat hij niet hoeft te kunnen vliegen, lezen of taarten bakken als zijn vriendjes: ze houden van hem zoals hij is.

Wie zingt Kikker en zijn vriendjes?

Volgens de KRO was de in 2005 overleden schrijver Max Velthuijs enorm trots op de ‘verfilming’ van zijn figuurtjes. In de Nederlandstalige versie is de stem van Kikker ingesproken door musicalster Jamai en de tune is gezongen door de Nederlandse jazzartiest Wouter Hamel.

Welk bekend boeken figuur heeft Max Velthuijs bedacht?

Kikker is een hoofdpersonage in de boekenserie van Max Velthuijs. De verhalen van Kikker worden uitgegeven door Uitgeverij Leopold.

Waar kan ik een kikker kopen?

Inheemse kikkers | vind je bij Amfibia, uw shop voor het Terrarium, Paludarium en al wat erin leeft en groeit !

Welke kikkers in Nederland?

In Nederland leven 6 verschillende soorten kikkers: de bruine kikker, de heikikker, de Europese boomkikker en 3 soorten groene kikkers. De groene en de bruine kikker kom je het snelst in de tuin tegen. Zij leven graag in sloten en plassen.

Wie zijn de vriendjes van kikker?

Iedereen is dol op Kikker, de vrolijke hoofdpersoon uit de boeken van Max Velthuijs. Samen met vriendjes Varkentje, Eend en Haas beleeft hij meer avonturen dan wie ook. Kijk zoveel je wilt.

Wie zingt Love is all?

Love Is All

Hoeveel boeken heeft Max Velthuijs geschreven?

Alle boeken van Max Velthuijs (110 boeken).

Hoe duur kost een kikker?

Een (dwerg)klauwkikker koop je vanaf 2 tot 3 euro. Hou de kikkers altijd minstens per twee. De maandelijkse kosten bedragen ongeveer 25 euro, inclusief het (levend) voer, de hogere water- en elektriciteitsrekening, en de kosten voor nieuwe filterwatten en een waterverbeteraar.

Welke kikker als huisdier?

Je kunt aardig wat kikkersoorten als huisdier houden. Bijvoorbeeld de gifkikker, boomkikker, Vietnamese moskikker of dwergklauwkikker. Je mag geen kikkers in het wild vangen en deze als huisdier houden. Daarnaast mag je exotische kikkers niet bij de vijver zetten.