Is Squla app gratis?

Is Squla app gratis?

Squla speel je overal Het werkt heel simpel: download de app gratis en log in met je Squla-account. Je kind speelt alle quizzen en games op tablet en mobiel.

Hoe kan je Squla downloaden?

Je vindt de Squla app in de Play Store ( Android ) of de App Store (Apple). Hier kun je de Squla app gratis downloaden . Zodra je de app geïnstalleerd hebt kun je inloggen op Squla en kun je meteen aan de slag met alle leuke quizzen! Kun je de app niet vinden in jouw app store? .

Hoe speel je Squla?

Hoe werkt het familiebordspel? Gooi de dobbelsteen, beantwoord quizvragen over alle vakken van school en verdien zoveel mogelijk punten! Elke speler krijgt vragen op zijn eigen niveau. De speler met de meeste punten wint!

Kun je Squla offline spelen?

Om op Squla te kunnen oefenen is er een stabiele internetverbinding nodig, Squla is niet offline te spelen. Om gebruik te maken van Squla via de webversie, heb je een moderne browser nodig. Voorbeelden hiervan zijn de laatste versie van Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome of Microsoft Edge.

Hoeveel moet je betalen voor Squla?

Kosten Squla Bij Squla betaal je voor een abonnement van minimaal 6 of 12 maanden. Je betaald daarvoor een bedrag per maand van 9,95 of 7,95.

Hoeveel kost Squla per jaar?

Voor Squla betaal je normaal gesproken €7,95 per maand als je een jaarabonnement afsluit. Dat is dus €95,40 totaal.

Is Squla leerzaam?

Dat houdt het voor de kinderen ook gemotiveerd en blijven ze het leuk vinden om er met regelmaat mee aan de slag te gaan en te blijven oefenen met rekenen, spelling en komen ze alles te weten over natuur en techniek. Kortom: Squla is leuk, leerzaam en het biedt alle vakken voor alle groepen.

Waarom doet Squla het niet?

1) Kijk of er een update beschikbaar is voor de Squla app en voer deze uit. Verwijder vervolgens de Squla app helemaal en installeer deze opnieuw. 2) Is er geen update beschikbaar of helpt het updaten niet? Kijk dan of er voldoende geheugen beschikbaar is op het apparaat.

Hoe stop je met Squla?

Dat kan als volgt: klik op het pionnetje bovenaan je account. Vervolgens klik je op ‘Lidmaatschappen’. Je wordt nu doorverwezen naar onze website waar je het lidmaatschap kunt opzeggen. Het lidmaatschap zeg je op door te klikken op de link ‘Zeg lidmaatschap op’.

Hoe kun je vrienden worden op Squla?

In de zoekbalk kan je kind zijn of haar vriend zoeken. Nadat je op ‘Zoek’ hebt geklikt zie je onder Andere Squla spelers de naam van de vriend. Als je op de naam van je vriend klikt, kan je kind hem of haar een vriendschapsverzoek sturen. Vrienden kunnen jouw kind ook een vriendschapsverzoek sturen.