Is Squla ook voor de middelbare school?

Is Squla ook voor de middelbare school?

Squla is bedoeld om te oefenen met alle basisschoolvakken. We bieden wel een paar quizzen aan voor de brugklas, maar deze zijn bedoeld voor de kinderen uit groep 8. Op die manier kunnen zij alvast een kijkje nemen bij de vakken van de brugklas.

Wie is de maker van Squla?

Zo kun je spelenderwijs oefenen met alle vakken van groep 1 tot en met 8 en meer. Squla is in 2010 opgericht door André Haardt, een vader die zag dat onderwijs leuker kon. Hij besloot om leren leuk te maken door quizzen en games die aansluiten op de belevingswereld van kinderen.

Hoe koop je een cadeau op Squla?

De cadeautjes kun je bekijken en bestellen in onze cadeaushop wanneer je met je kindaccount inlogt op onze website via leukleren.squla.nl. De cadeaushop vind je door te klikken op het cadeau kraampje. Let op: het is niet mogelijk om een cadeautje via de Squla-app te kopen.

Wat kost Squla per maand?

Kosten Squla Bij Squla betaal je voor een abonnement van minimaal 6 of 12 maanden. Je betaald daarvoor een bedrag per maand van 9,95 of 7,95.

Hoe log je in op Squla?

Je kunt inloggen op het ouderaccount via leukleren.squla.nl of via de Squla-app. De gebruikersnaam van je ouderaccount kun je terugvinden in de bevestigingsmail. In de meeste gevallen is de gebruikersnaam hetzelfde e-mailadres waarmee je lid bent geworden van Squla.

Is Squla Nederlands?

Met Squla wordt het leren van de Nederlandse taal een eitje! De vragen zijn ontwikkeld door onderwijsspecialisten en sluiten aan op de lesstof van school. Van het alfabet en leestekens, tot zinsontleding en woordsoorten; alle thema’s komen aan bod.

Hoeveel Wendagen?

Wennen aan de school De meeste basisscholen kennen zogenaamde ‘wendagen’. Vaak zijn dit vijf dagdelen waarop ouder en kind rustig kunnen kennismaken met de school. Je kunt dan het gebouw verkennen, de juf of meester ontmoeten en alvast de andere kinderen leren kennen.

Wat meenemen eerste schooldag middelbaar?

Op je eerste schooldag heb je echt niet meer nodig dan je belangrijkste schoolspullen zoals pen en papier, en een paar tussendoortjes voor in de pauzes. Wat extra potloden en eten meenemen kan handig zijn, maar absoluut noodzakelijk is het niet. Vraag hulp aan mensen die al op de middelbare school zitten.

Hoe vaak wennen basisschool?

Vanaf 3 jaar en 10 maanden mag uw kind op de meeste basisscholen een aantal (halve) dagen naar school om te wennen. Deze wendagen duren maximaal 5 dagen. Niet alle basisscholen hebben wendagen. Neem daarover contact op met de school.

Heeft mijn kind gedragsproblemen?

We spreken van gedragsproblemen als: een kind zich dwars en opstandig gedraagt, gauw geprikkeld is en driftig wordt, anderen ergert, antisociaal gedrag vertoont (zoals liegen of stelen) of zich agressief gedraagt. het kind, de ouders of de omgeving er nadelige gevolgen van ondervinden.