Kan je een Prezi downloaden?

Kan je een Prezi downloaden?

Tip: Als je online aan je Prezi aan het werken bent en je wilt de presentatie downloaden, klik dan rechtsboven op het Share-icoontje (naast Present) en daarna op “Download as portable prezi”. Je kunt je Prezi op deze manier alleen downloaden als “Presenting”.

Kun je Prezi gratis gebruiken?

Het Basic Account is gratis en dat houdt in dat: al je Prezi’s openbaar zijn; er bij het presenteren van je Prezi altijd een watermerk van Prezi zichtbaar is; je (slechts) 100MB tot je beschikking hebt.

Hoe kan je een Prezi delen?

Ga naar “Your Prezis ” en klik 1x op de betreffende Prezi . De Prezi komt nu groter in beeld. Klik als je in je Prezi aan het werken bent rechtsboven op de Share-button. Klik daarna op “Share on Facebook” om je Prezi op diverse Sociale Media (Twitter, Facebook en LinkedIn) te kunnen delen.

Kan je een Prezi delen met iemand?

Je Prezi delen Wanneer je een openbare Prezi hebt gemaakt kunnen anderen hem zelf vinden. Wanneer je een besloten Prezi hebt gemaakt kan je zelf mensen de link sturen. Klik rechts boven op het ‘Share’ tekentje.

Wat is een Prezi presentatie?

Prezi is VISUEEL en biedt overzicht. Prezi is een oneindig groot canvas waarop je tekst, afbeeldingen, hyperlinks, grafieken, PDF’s en zelfs eenvoudig (YouTube) video’s kunt plaatsen. Je presentatie kun je zo groot en zo klein maken als wenselijk is.

Waar kan je een presentatie maken?

Volledig nieuwe presentaties of een sjabloon maken . Tekst, afbeeldingen, illustraties en video’s toevoegen. Een professioneel ontwerp selecteren met PowerPoint Designer. Overgangen, animaties en beweging toevoegen.

Wat is het verschil tussen een Prezi en een PowerPoint?

Waar PowerPoint bekend staat om de slides, is Prezi vooral bekend om de mindmap structuur. Op een groot schilderdoek of ook wel canvas kun je teksten, afbeeldingen, grafieken, video’s en andere objecten plaatsen. Op vrij eenvoudige manier kun je inzoomen op verschillende delen van de mindmap.

Hoe verander je de volgorde in Prezi?

Opdracht: ⇒ Maak nog twee nieuwe Topics in je Prezi. Voeg in de nieuwe Topics een ‘Tekst, een afbeelding of een Video’ en geef ze allemaal ‘een eigen kleur’. ‘Versleep je Topics’ in het rijtje aan de linkerkant tot je een handige volgorde hebt.

Hoe geef je een goede online presentatie?

Ga staan. Zoek de interactie op. Iedereen camera’s aan. Vertel een anekdote. Zorg voor een rustige, neutrale achtergrond. Laat je gezicht en bovenlijf zien. Wees voorbereid, inhoudelijk en technisch.

Hoe zet je een plaatje in Prezi?

Prezi afbeelding draaien / roteren Klik 1x op de afbeelding • Houdt Ctrl+Alt (of CMD voor Mac gebruikers) tegelijk ingedrukt en klik met je muis op een van de vier hoekpunten. Sleep een van de vier hoekpunten en je afbeelding draait automatisch.