Kan je RTL 4 terugkijken?

Kan je RTL 4 terugkijken?

Je kunt bij NLZIET (bijna) alle programma’s van RTL 4 terugkijken, zoals Obese en Oh Wat Een Jaar! Ook kun je programma’s van RTL 4, RTL 5 en RTL 7 terugkijken.

Waarom kan ik RTL 4 niet terugkijken?

RTL is sinds 3 april 2018 gestopt met het aanbieden van hun On Demand service binnen de TV Gemist omgeving op de Mediabox. @Willem-A heeft het hier dus helemaal bij het rechte eind. Via Ziggo Replay TV heb je wel de mogelijkheid om alle programma’s van RTL tot 7 dagen na uitzending gratis terug te kijken.

Hoe lang kun je terugkijken Ziggo?

Als er bij een programma een Ziggo Replay TV icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot 7 dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay TV icoon dat je wil terugkijken.

Hoe gebruik je Ziggo On Demand?

a. Open je browser. Gebruik een van de volgende browsers: b. Ga naar ziggogo.tv en klik bovenin op LOG IN. c. Log in met je Mijn Ziggo gegevens. d. Kies bovenin het scherm voor Movies & Series. e. Druk op Kijk nu om de film of serie te starten.

Hoe werkt de weet ik veel app?

De deelnemers krijgen 50 kennisvragen voorgeschoteld die allemaal in het teken staan van algemene kennis: van popmuziek en geschiedenis tot sport, wetenschap en topografie. Regelmatig worden deze vragen ondersteund door foto’s, filmpjes of geluidsfragmenten. Via onze App kun je ook thuis meespelen!

Waarom moet je registreren bij RTL XL?

Door in te loggen krijg je alle directe voordelen en kunnen we RTL XL beter op jouw persoonlijke voorkeuren afstemmen: Volg je favoriete programma’s en blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen door ze toe te voegen als ‘Favoriet’, Kijk een programma gemakkelijke verder op een later tijdstip.

Is RTL 7 gratis?

RTL 7 live kijken met NLZIET Er wordt via RTL 7 sport uitgezonden en die spanning wil je live beleven. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Hoe ver terugkijken NLZIET?

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL, en KIJK, en biedt ook alle regiokanalen aan. Daardoor kun je de meeste programma’s van de Nederlandse tv tot 1 jaar lang terugkijken.

Hoe kan ik tv kijken zonder reclame?

Live-uitzending gemist of zit je niet te wachten op reclame? In de meeste gevallen zijn de programma’s van RTL XL, NPO Start Plus en KIJK direct (en tenminste binnen twee uur) na de live-uitzending zonder reclame beschikbaar op NLZIET. NLZIET heeft dan ook het grootste on demand aanbod van Nederland.

Hoe krijg ik RTL XL op Smart TV?

Samsung Tizen 2015 en hoger. LG WebOS 2015 en hoger. Android TV : Philips 2015 en hoger.